Krížovky a osemsmerovky


Krížovky plus osemsmerovky 5

Krížovky plus osemsmerovky 5

Najvydarenejšie vtipy sú podľa štatistiky tie, ktoré majú presne stotri slov. Starovekí Rimania používali na bielenie zubov vlastný čerstvý moč. Istý švédsky kráľ sa po strate trónu dal na dráhu piráta. Banka je miesto, kde vám požičajú peniaze, ak dokážete, že ich vlastne nepotrebujete. Zábavné i poučné - také sú tajničky krížoviek a osemsmeroviek, ktoré čakajú nielen na vylúštenie, ale vás aj rozosmejú či prekvapia.

Čítať viac
Krížovky plus osemsmerovky 4

Krížovky plus osemsmerovky 4

O pravdivosti tvrdenia, že reklama vládne svetu, niet pochýb. Reklamy a inzeráty nás obklopujú na každom kroku a keby zrazu zmizli, pripadalo by nám to nanajvýš čudné. Viete však, že nejde o produkty 20. storočia, ale objavili sa už oveľa skôr? Z vylúštených krížoviek a osemsmeroviek sa dozviete ďalšie fakty z histórie i súčasnosti reklám a inzercie. Príjemné lúštenie!

Čítať viac
Krížovky plus osemsmerovky 3

Krížovky plus osemsmerovky 3

Aj pár minút pohybu denne zlepší náladu, kondíciu a upokojí myseľ. Návod, ako napr. využiť na posilňovanie čas strávený čakaním, ako sa rýchlo rozhýbať v práci, ale aj cvičenia pre lepší zrak vám priblíži sto krížoviek a takmer štvrť stovky osemsmeroviek. Lúštite a inšpirujte sa návodmi na zdravší život!

Čítať viac
Krížovky a osemsmerovky 3

Krížovky a osemsmerovky 3

Vedeli ste, že po Hviezdoslavovi je pomenovaná planétka, otec T. G. Masaryka bol Slovák z Kopčian, Alžbeta II. si na svadobné šaty musela našetriť z prídelových lístkov a Louis Armstrong sa priučil hudbe v polepšovni? Tieto a ďalších 120 zaujímavostí zo života našich a svetových osobností vám prezradia vylúštené tajničky krížoviek a osemsmeroviek.

Čítať viac