Jazyky pre samoukov


Nemčina pre samoukov

Nemčina pre samoukov

S touto učebnicou si rýchlo a ľahko osvojíte praktickú slovnú zásobu a naučíte sa základy nemeckej gramatiky. Vďaka CD vo formáte MP3 si poradíte aj s nemeckou výslovnosťou. Jednoduchá štruktúra tejto modernej učebnice je ideálna nielen pre samoukov.

Čítať viac
Angličtina pre samoukov

Angličtina pre samoukov

Naučte sa po anglicky ľahko a s humorom! S Paddym, Lindou a ich priateľmi si rýchlo osvojíte praktickú slovnú zásobu a naučíte sa základy anglickej gramatiky. Vďaka CD vo formáte MP3 si zakrátko poradíte aj s anglickou výslovnosťou. Jednoduchá štruktúra tejto moderne koncipovanej učebnice je ideálna pre samoukov, ale nielen pre nich.

Čítať viac
Ruský jazyk pre samoukov

Ruský jazyk pre samoukov

Naučte sa po rusky s úsmevom! S Martinom a jeho priateľmi si osvojíte azbuku, praktickú slovnú zásobu a naučíte sa základy ruskej gramatiky. Vďaka CD vo formáte MP3 si poradíte aj s ruskou výslovnosťou. Jednoduchá štruktúra tejto modernej učebnice je ideálna nielen pre samoukov.

Čítať viac
Nemčina nielen do auta – CD s MP3

Nemčina nielen do auta – CD s MP3

Počúvajte a učte sa cudzie jazyky kedykoľvek a kdekoľvek! Nielen v aute, ale aj pri oddychovaní môžete rozvíjať svoju slovnú zásobu nemčiny. Vďaka rozličným typom cvičení na CD sa vaša znalosť jazyka pri počúvaní upevní a s využitím vzorových fráz sa naučíte vytvárať nové slovné spojenia.Tituly sú členené tematicky a sú určené začiatočníkom a mierne pokročilým.

Čítať viac