Napíš a zotri - leporelo s fixkou


KRTKO – veselé číslice

KRTKO – veselé číslice

Nauč sa písať číslice a počítať s Krtkom a jeho kamarátmi.Číslice a príklady môžeš písať a zotierať handričkou tak dlho, kým ti to nepôjde, a to rovno do knižky!Pomocou tejto knižky sa naučíš písať základné číslice od jeden do desať a počítať jednoduché príklady. Počítanie sa pre teba stane radosťou a hrou.

Čítať viac
Kreslíme domáce zvieratká – leporelo s fixkou

Kreslíme domáce zvieratká – leporelo s fixkou

Postupuj krok za krokom.Zotri, čo sa ti nepodarí.Nakresli si obrázok, koľkokrát chceš.Poďme kresliť domáce zvieratká! Priloženou fixkou kresli podľa jednoduchého návodu priamo do knižky a psík, mačička a zajko sú raz-dva na svete! Každá kresbička sa dá veľmi ľahko zotrieť handričkou, takže svoje obľúbené domáce zvieratká môžeš kresliť znova a znova.

Čítať viac
Kreslíme zvieratká – leporelo s fixkou

Kreslíme zvieratká – leporelo s fixkou

Postupuj krok za krokom.Zotri, čo sa ti nepodarí.Nakresli si obrázok, koľkokrát chceš.Poďme kresliť zvieratká! Priloženou fixkou kresli podľa jednoduchého návodu priamo do knižky a žirafa, slon alebo opička sú raz-dva na svete! Každá kresbička sa dá veľmi ľahko zotrieť handričkou, takže svoje obľúbené zvieratká môžeš kresliť znova a znova.

Čítať viac