knihy s podpisom


Kráľovná času (s podpisom)

Kráľovná času (s podpisom)

Deti z časodejného sveta majú obrovské šťastie – v predposledný deň v roku oslavujú Deň darčeka pod vankúšom a dostávajú dary od samotného Času. Félix, Ollie a Tom sú presvedčení, že Čas sa pomýlil a nepriniesol im darčeky, ktoré si zaslúžia. Rozhodnú sa teda vziať veci do vlastných rúk. Deti sa zmietajú vo víre zázrakov i temných čarov, plnia sa im najtajnejšie sny, len aby vzápätí prišli o poslednú iskierku nádeje... Podarí sa im dosiahnuť svoj cieľ a vrátiť sa domov pred posledným úderom hodín?

Čítať viac
Časodejovia 1 - Kľúč k času (s podpisom)

Časodejovia 1 - Kľúč k času (s podpisom)

Vasilisa bývala až donedávna so svojou babičkou a nemala ani potuchy o tom, že jej otec je mocný mág krajiny Eflara. Keď sa potom sama ocitne v krajine časodejov a víl, netuší, aké nebezpečenstvo tam na ňu čaká. Nikto nevie, prečo sa tam zrazu objavila, ani kým v skutočnosti je. Je to nešika, ktorá nepozná svoj pôvod, alebo špiónka, ktorú poslal jej otec, aby mu pomohla získať trón? Alebo je dokonca mocná časodejka, ktorá vie ovládať čas a môže zachrániť krajinu?

Čítať viac
Čo sa skrýva pod zemou (s podpisom)

Čo sa skrýva pod zemou (s podpisom)

Keď chodíte po cestách a po uliciach, stále naokolo vidieť a počuť plno vecí. No zastavíte sa niekedy a pozriete sa aj dole? Napadlo vám, čo sa nachádza a deje hlboko v zemi pod vašimi nohami? Vydajte sa s nami na cestu jednotlivými vrstvami Zeme až k jadru planéty. Naskytnú sa vám úžasné pohľady!

Čítať viac