Tigrí tím


Tigrí tím - Sprisahanie pod Pekelným kameňom

Tigrí tím - Sprisahanie pod Pekelným kameňom

Pre Beu, Luka a Patrika sa prázdniny v horách zmenia na nebezpečné dobrodružstvo. Jedného večera maskované postavy prepadnú sídlo ochranárov zvierat a aj najväčší hotel v horskom stredisku sa obáva útoku. Tigrí tím má vážne podozrenie. Môže byť za nepríjemnými udalosťami tajný spolok divokých Pekelných jazdcov, ktorí vyčíňajú v noci?

Čítať viac
Tigrí tím - Maska chrliaca oheň

Tigrí tím - Maska chrliaca oheň

V dome slávneho herca Sama Pomkina sa dejú strašidelné veci! Nábytok sa hýbe, žiarovky praskajú a zo stropu pršia iskry! Tigrí tím dokonca zbadá vznášajúcu sa mačaciu masku, ktorá chrlí oheň! Beátu, Luka a Patrika tentoraz čaká mimoriadne ťažká úloha: musia vypátrať, čo sa skrýva za touto „nadprirodzenou“ záhadou!

Čítať viac
Tigrí tím - Tajomstvo Sivej vily

Tigrí tím - Tajomstvo Sivej vily

Pred mnohými rokmi pôvodní obyvatelia Sivej vily zmizli veľmi záhadným spôsobom. Nezanechali po sebe ani jedinú stopu. Odvtedy o rodine Roháčovcov nikto nepočul. Teraz sa však zdá, že sa vrátili – ako duchovia! Patrik, Bea a Luk chcú prečudesné príbehy o nich preveriť a odvážia sa vstúpiť do hrôzostrašných priestorov vily…

Čítať viac
Tigrí tím - Hodina čarodejníckeho majstra

Tigrí tím - Hodina čarodejníckeho majstra

V malebnom starožitníctve si Tigrí tím všimne plačúcu lebku. Legenda vraví, že ak sú slzy červené, niekto sa zraní. Ak sú čierne, niekto zomrie. A ak sú žlté, do domu príde veľké šťastie. Nepríjemný nervózny predavač, ktorý detektívov z obchodu vyhodí, vzbudí ich zvedavosť. Stopa vedie do opusteného strašidelného domu, v ktorom má dávať hodiny čarodejnícky majster. Niečo na tom všetkom však kamarátom zaváňa zločinom.

Čítať viac
Tigrí tím – Internetoví banditi

Tigrí tím – Internetoví banditi

Bea, Luk a Patrik zmeraveli od strachu. Na obrazovke školského počítača sa objavila záhadná zelená tvár a vydiera ich. Dokonca aj v ich tajnom úkryte sa im vyhráža rovnaký internetový bandita. Ak nezaplatia, vymaže im z počítača všetky údaje. Podarí sa Tigriemu tímu zastaviť tento digitálny teror?

Čítať viac
Tigrí tím – Fantóm Benátok

Tigrí tím – Fantóm Benátok

Tigrí tím sa tentoraz ocitol v talianskych Benátkach, meste pretkanom nespočetnými kanálmi. Na prechádzke spleťou tajomných uličiek stretnú záhadného gondoliera, ktorého správanie ich na smrť vydesí. Zdá sa však, že strach nenaháňa iba im. Kamaráti Bea, Luk a Patrik sa nechtiac zapletú do mimoriadne nebezpečného dobrodružstva. Podarí sa im aj tentoraz vyviaznuť so zdravou kožou a prispieť k rozuzleniu napínavého príbehu?

Čítať viac
Tigrí tím – Biela pani

Tigrí tím – Biela pani

Nepríjemné stretnutie v lese zavedie Beu, Luka a Patrika k starému vidieckemu sídlu s temným tajomstvom. Manželka bývalého majiteľa, grófka Živkovová, zmizla bez stopy pred mnohými rokmi a odvtedy jej duch straší v okolí. Aspoň tak to tvrdí malá Natália. Úbohá sirota tam žije v neustálom strachu, ale nikto jej neverí! Až kým si Tigrí tím neposvieti na čudesné veci, ktoré sa tam dejú, a nevyrieši záhadu bielej pani!

Čítať viac
Tigrí tím – Stratená Atlantída

Tigrí tím – Stratená Atlantída

Tigrí tím prázdninuje u Patrikovho strýka na gréckom ostrove Naxos. Podľa legendy by tam kdesi v hlbinách mora mala ležať bájna stratená Atlantída. Počas výletu na člne nájdu tigrí detektívi vo vode tajomnú správu. Zdá sa, že majú v rukách kartičky, ktoré by im mohli ukázať cestu k ruinám starodávneho mesta! Bea, Luk a Patrik sa rozhodnú potápať, v hĺbke však na nich číha obrovské nebezpečenstvo.

Čítať viac
Tigrí tím - Dračie tetovanie

Tigrí tím - Dračie tetovanie

Cudzinec útočí na ľudí a svojim obetiam tetuje na kožu zvláštny motív draka. Všetci však z neznámeho dôvodu mlčia a v žiadnom prípade to nechcú nahlásiť polícii. Čo sa v skutočnosti skrýva za tetovacím terorom? Tigrí tím to chce zistiť a vydáva sa po stope neznámeho tetovača. Výsledok pátrania môže byť poriadne prekvapivý. Zapoj sa do pátrania a zaži celé dobrodružstvo z prvej ruky!

Čítať viac
Tigrí tím – Záhadný pirátsky denník

Tigrí tím – Záhadný pirátsky denník

Pridajte sa k detektívom z Tigrieho tímu! Nech vašej pozornosti neujde nič podozrivé! Bea, Patrik a Luk nájdu tajuplný pirátsky denník, na ktorého zažltnutých stránkach sa má skrývať odkaz, ako nájsť poklad pokladov. Toho sa však chcú za každú cenu zmocniť aj ďalší ľudia a členovia Tigrieho tímu sa ocitnú v nebezpečenstve. Podarí sa im poklad nájsť skôr než ostatným?

Čítať viac
Tigrí tím - Tajná úloha pre upíra

Tigrí tím - Tajná úloha pre upíra

Tajný odkaz vyláka kamarátov z Tigrieho tímu v noci na cintorín. Keď sa medzi náhrobkami zjaví postava upíra, poriadne ich to vydesí. Tigrí detektívi sa radšej ukryjú, ale nočná príhoda im nedá spať. Vrátia sa teda na cintorín, tentoraz sa im však do cesty pripletú ďalšie záhadné postavy oblečené v čiernom a začnú ich prenasledovať. Dokážu Bea, Luk a Patrik vyriešiť túto záhadu alebo na cintoríne naozaj straší? Zapoj sa do pátrania aj ty a zaži veľké dobrodružstvo!

Čítať viac
Tigrí tím - Ohnivé oko: Prísne tajné!

Tigrí tím - Ohnivé oko: Prísne tajné!

Tigrí tím sa vybral na Havaj. No miesto pokojného dovolenkovania kamaráti zažili počas výletu loďou desivé dobrodružstvo. V búrke odrazu na oblohe zažiarilo jediné oko, ktoré sa zmenilo na ohnivú guľu a takmer podpálilo loď. Potom tigrí detektívi odhalili tajnú správu. Môže ohnivé oko spôsobiť výbuch sopky? Bea, Luk a Patrik sa aj napriek nebezpečenstvu rozhodli tento prípad vyriešiť. Pridaj sa k nim aj ty!

Čítať viac
Tigrí tím - Maják na strašidelnom útese

Tigrí tím - Maják na strašidelnom útese

Žiarivé svetlo v hlbinách pod útesom, ktoré Patrik spozoruje počas svojho dobrodružného prenocovania v domčeku na pobreží, je vraj varovaním duchov utopených námorníkov pred hroziacim nešťastím. Kamaráti z Tigrieho tímu majú na celú záležitosť vlastný názor, a tak sa pustia do pátrania. Stopy ich zavedú od majáku na útesoch až do starej opustenej továrne. Dokážu Bea, Luk a Patrik čeliť hrozným skutočnostiam, ktoré postupne vychádza na povrch?

Čítať viac
Tigrí tím - Démon z magickej lampy

Tigrí tím - Démon z magickej lampy

Na Tigrí tím čaká ďalšie vzrušujúce dobrodružstvo. Tentoraz sa odohráva v egyptskej Káhire, kde partia navštívi Beinho otca. Bohatý podnikateľ, ktorý žije uprostred púšte, dvojhlavý had a muž so šiestimi prstami, ktorému patrí magická lampa? Tigrí detektívi sú vtiahnutí do víru desivých udalostí, a keď Luk vyčaruje z magickej lampy démona, nový prípad naberá rýchly spád.

Čítať viac
Tigrí tím - Fantóm futbalového ihriska

Tigrí tím - Fantóm futbalového ihriska

Pred futbalovým tréningom nájde Patrik v kôlni pri ihrisku podivnú krikľavo zelenú loptu. Vtom sa začnú diať čudné veci. Z reproduktorov znie výhražný hlas a na futbalovom ihrisku sa zjaví fantóm, ktorý Patrika ohrozuje. Zoberie loptu a zmizne s ňou preč. Čo to má znamenať? Bea, Luk a Patrik sa púšťajú do jeho prenasledovania. Na horúcu stopu narážajú v podzemnom systéme mestskej kanalizácie...

Čítať viac
Tigrí tím - Prastará hladomorňa

Tigrí tím - Prastará hladomorňa

Tigrí tím sa dostal do problémov. Spoločenstvo Bielych rytierov ich chce prinútiť, aby našli prastarú hladomorňu, v ktorej je v zajatí držaný jeden z ich členov. Ak to Tigrí detektívi odmietnu, vydierači hrozia tým, že unesú Beinu tetu! Luk, Bea a Patrik sa teda púšťajú do horúčkovitého hľadania, pri ktorom im neraz ide doslova o život...

Čítať viac
Tigrí tím – Netvor z hlbín

Tigrí tím – Netvor z hlbín

Lukov vreckový počítač, nenahraditeľnú pomôcku mladých detektívov, ktosi ukradol! Beáta, Luk a Patrik si ho majú prevziať v neskorých nočných hodinách pri mestskom rybníku. Namiesto elektronického zázraku ich však očakáva obrovská morská obluda! Presnejšie, hadia ryba – lenže tie už dávno vymreli. Ako sa tento praveký netvor dostal do rybníka a kto stojí za zákernou krádežou?

Čítať viac
Tigrí tím – Hrozba robotov

Tigrí tím – Hrozba robotov

Nech vašej pozornosti neujde nič podozrivé!Tentoraz sa ocitneme v Anglicku, a to priamo v hlavnom meste – v Londýne. Z dielne slávneho konštruktéra Mortimera Makkera ktosi ukradol robotov v rytierskom brnení. Pravdepodobne ich chce zneužiť na spáchanie zločinu. Pomôžte Beáte, Patrikovi a Lukovi odhaliť zločinca, skôr než dôjde k uskutočneniu nekalého plánu!

Čítať viac
Tigrí tím – Tajné laboratórium

Tigrí tím – Tajné laboratórium

Tigrí tím opäť zasahuje! Záchrana krotkého králika odštartuje rad podozrivých udalostí, ktoré vyvrcholia nájdením podozrivého laboratória...Patrik našiel v lese krotkého králika a zrazu ho prenasledujú dve podozrivé osoby. Aj istý ochranca zvierat prejavuje o králika mimoriadny záujem. V priebehu pátrania však Tigrí tím narazí na podozrivé laboratórium. V tej chvíli je rozhodnuté: Zvieratá treba zachrániť!

Čítať viac
Tigrí tím – Tajomstvo potopeného vraku

Tigrí tím – Tajomstvo potopeného vraku

Nech vašej pozornosti neujde nič podozrivé! Príbeh sa odohráva v malej nórskej dedinke, kde trávia Bea, Patrik a Luk prázdniny. Dedina je zahalená tajomstvom. Pred rokom sa tu odohralo nešťastie – do jazera sa zrútilo lietadlo. Odvtedy sa nad jazerom vznáša tajomný svietiaci objekt. Všetkých ovláda strach. Pomôžte našim priateľom pri nebezpečnom pátraní!

Čítať viac
Tigrí tím – Hlas z podsvetia

Tigrí tím – Hlas z podsvetia

Uprostred vyučovania sa Bea na smrť vydesí. Ohrozuje ju strašidelný hlas ducha! Počuť ho však môže jedine ona. Neveria jej ani Patrik, ani Lukáš, až kým sa sami nepozrú do jeho ohavnej tváre. Zvláštne správanie niektorých spolužiakov ich už čoskoro privedie na horúcu stopu. Keď odhalia, kto stojí za strašením, začne to byť naozaj nebezpečné!

Čítať viac