Hope


Hope 3: Navždy

Hope 3: Navždy

Hope je späť! Do jazdeckej školy Mooraue prichádzajú noví študenti aj niekoľko nových koní. Najlepšou jazdkyňou je tmavovlasá Lara. Všetci sú ňou očarení, dokonca aj Hope. Leo začína trocha žiarliť... Okrem nového dievčaťa sa musí vysporiadať aj s inými zmenami. Mama v novej práci trávi veľa času. Leo do života vstupuje aj stratený otec a ponúka svojej znovu nájdenej dcére, že od majiteľa jazdeckého dvora kúpi vysnívanú Hope. Keď však kobylka zmizne, Leo si uvedomí, že nie je všetko tak, ako sa zdá.

Čítať viac
Hope 2: Kôň snov

Hope 2: Kôň snov

Leonie si robí starosti: napriek úspešnej otváracej slávnosti vynoveného jazdeckého dvora študenti nepribúdajú a ľudia svoje kone ustajňujú inde. Mooraue sa nedarí. Miestna televízia našťastie príde s návrhom nakrúcať na dvore reality šou s Leo a Hope v hlavnej úlohe! Po odvysielaní prvej časti však príde požiadavka na viac akcie – a to práve na úkor koní. Leonie nezostáva nič iné, len urobiť bolestivé rozhodnutie…

Čítať viac
Hope 1: V ústrety šťastiu

Hope 1: V ústrety šťastiu

Keď si Leonie zlomí členok, neznamená to len koniec jej kariéry ako krasokorčuliarky – musí opustiť aj svoju internátnu školu a prestúpiť do novej, obyčajnej školy. Jej spolusediaca, plachá Bea, je zbláznená do koní, a tak Leo zavedie na neďaleký jazdecký dvor. Tam dievčina objaví kobylu Hope – a okamžite cíti, že je medzi nimi zvláštne spojenie. Hope totiž tiež mala nehodu, pre ktorú jej prestali veriť. Dokážu spoločne ukázať, čo je v nich?

Čítať viac