Bettina Belitz


Bettina Belitz: Tŕnistý bozk

Bettina Belitz: Tŕnistý bozk

Elisabeth Sturmová na vlastnej koži pocítila žiadostivosť, zničujúcu silu a hrôzu číhajúcu vo svete môr – a predsa pretrváva jej láska ku Colinovi. Vyčerpaná a ubolená sa obáva, ale zároveň túži po dni, keď sa Colin vráti a pustia sa do boja proti Tesse. Takmer proti svojej vôli sa Ellie odovzdáva novému, slobodnému životu. Keď sa nečakane objaví spriaznená duša, má zrazu pocit, že odpovede na jej otázky sú na dosah.

Čítať viac
Bettina Belitz: Mesačné slzy

Bettina Belitz: Mesačné slzy

Elisabeth prežila krásne leto. Odhalila tajomný svet nočných môr a do jednej z nich sa zamilovala - do Colina. S príchodom jesene však Colin zmizne. Ellie je osamelá a v noci ju mátajú zlé sny, po ktorých sa zobúdza rozrušená. Aby prišla na iné myšlienky, odíde k bratovi do Hamburgu. Paula však vôbec nespoznáva. Je vyčerpaný a uštvaný a zdá sa, že pred ňou niečo tají. Komu môže veriť? Nájde dosť odvahy, aby sa postavila vlastnému strachu?

Čítať viac
Bettina Belitz: Ukradnuté sny

Bettina Belitz: Ukradnuté sny

Sedemnásťročná Elisabeth Sturmová je naštvaná snáď na celý svet. Kvôli rodičom sa musela presťahovať, prišla o všetky kamarátky, a navyše tu na vidieku nie je takmer žiadna príležitosť na zábavu. Všetko však zmení stretnutie s Colinom. Prečo ju tento odmeraný a chladný chalan od začiatku priam neuveriteľne priťahuje, to si sama nedokáže vysvetliť. Je pre ňu jednou obrovskou hádanku. Aké je jeho tajomstvo? Čo skrýva? Svojím pátraním odhalí Elisabeth pravdu nielen o Colinovi, ale aj o vlastnej rodine.

Čítať viac