Plants vs. Zombies


Plants vs. Zombies - žltý zomnibus

Plants vs. Zombies - žltý zomnibus

Nate, Patrice, cvok Dave a rastliny opakovane čelia Zombossovi na čele armády zombií. Ochráni mestečko pred náporom mozguchtivých nepriateľov? Zombiám sa budú musieť postaviť nielen v súčasnosti, ale aj v minulosti a budúcnosti. Po cestovaní časom to Zomboss skúsi znova, tentoraz s pomocou nemŕtvych z akademickej pôdy. Naši hrdinovia sa ale vždy môžu spoľahnúť na podporu rastlín, vďaka ktorým žiadny zo Zombossových plánov nemá šancu na úspech.

Čítať viac
Plants vs. Zombies - Trávnik skazy

Plants vs. Zombies - Trávnik skazy

S koncom októbra sa v mestečku začínajú na jednotlivých trávnikoch objavovať najrôznejšie výtvory a podivuhodné stvorenia. V mestečku je Halloween nocou plnou zábavy, kde každý v kostýme je všade vítaný, Zomboss ale nemá pokoja. Chce nájsť starodávny dokument, s ktorým by mohol Halloween zmeniť na nový sviatok: Trávnik skazy. Preto sa mu budú musieť Dave, Patrice, Nate a samozrejme odvážne rastliny postaviť. Bláznivá zábava plná sladkostí, prevlekov a Zombossových úskokov môže začať!

Čítať viac
Plants vs. Zombies – Časokalypsa

Plants vs. Zombies – Časokalypsa

Minulosť, budúcnosť... A zombie! Už zasa! Geniálny vynálezca a prvotriedny strážca susedstva, ubrblaný blázon Dave, pomôže svojej neteri Patrícii a mladému dobrodruhovi Natovi odraziť ďalší nápor zombií pod vedením desivého Zombossa. Trojica hrdinov za výdatnej pomoci armády rastliniek tentokrát nazrie do minulosti i budúcnosti, pretože zombie sa nevyhýbajú ani cestovaniu časom.

Čítať viac
Plants vs. Zombies – Postrach okolia

Plants vs. Zombies – Postrach okolia

Mladí dobrodruhovia Patrícia a Nate spoločne s ubrblaným strážcom susedstva bláznivým Davom bojovali so zombiami v minulosti i v budúcnosti. Sú však pripravení na novú vlnu akademicky vzdelaných protivníkov? Dokážu čeliť nielen diabolskému plánu Zombossa, ale i ďalšej skupine zombií s ešte diabolskejšími úmyslami? Tretie pokračovanie bláznivého komiksu... Tentokrát so šiestimi bonusovými príbehmi.

Čítať viac
Plants vs. Zombies – Nový domov

Plants vs. Zombies – Nový domov

Rastliny sa sťahujú, to ale nezastaví Zombossa a jeho špinavé triky! Skupinka mladých rastliniek sa rozhodla presťahovať z garáže bláznivého Dava do jeho obrovského rodinného sídla. Nate a Patrícia na ne dozerajú, aby náhodou celý dom nepremenili na hromadu triesok. Prečo ich ale Dr. Zomboss špehuje? Aké tajomstvá dúfa, že odhalí a bude môcť odovzdať svojej armáde zombies?

Čítať viac
Plants vs. Zombies – Garden Warfare

Plants vs. Zombies – Garden Warfare

Komiks podľa obľúbenej videohry rozpráva príbeh, ktorý vyústil do Garden Warfare 2! Ako sa začala Zombossifikácia mestečka? Odkiaľ sa vzali všetky tie nové rastliny a zombie? Vydajte sa za veselým, akciou prešpikovaným a zombiami prepchatým dobrodružstvom, v ktorom sa dozviete, ako si Nate s Patríciou poradia s diabolským plánom Zombossa. Sú vaše... mooozgyyy... pripravené čeliť zamoreniu zombiami?

Čítať viac
Plants vs. Zombies - Pästný súboj

Plants vs. Zombies - Pästný súboj

Diabolský zlomozog Dr. Zomboss je spät! Tentoraz sa snaží kúpit krachujúcu pekáren v centre mestecka, po ktorej pokukuje aj blázon Dave. Zomboss ju chce prestavat na obrovskú továren na zombie na tom najlepšom mieste, o akom kedy mohol snívat. Podarí sa Davovi, mladým dobrodruhom Natovi a Patrícii spolocne s mnohými rastlinami porazit Zombossove zombie a získat pekáren pre seba? O všetkom rozhodne súboj v ringu!

Čítať viac
Plants vs. Zombies - Explozívna huba

Plants vs. Zombies - Explozívna huba

Blázon Dave, jeho šikovná neter Patrícia, známy lapaj Nate a, samozrejme, všetky rastliny sú tentokrát postavené pred „Zombossov tajný plán, ako vybudovať armádu zombií v podzemí a potom pohltiť celé mestečko“! Zachrániť ich môže iba vzácna explozívna huba. Pri jej hľadaní pomáha dobrodruhom prasopes Twister, zatiaľ čo Zomboss snuje intrigy a chystá jednu lesť za druhou. Podarí sa nakoniec mestečko zachrániť?

Čítať viac
Plants vs. Zombies – Železná jazda

Plants vs. Zombies – Železná jazda

Rastliny, zombie a neľútostné pretekárske súperenie vo vozidlách najrôznejších veľkostí, typov a tvarov! Pretekárske auto na slnečný pohon riadené rastlinami proti hot rodu na rárášky so zombiami za volantom? Preteky sa môžu začať! Neľútostná jazda rastlín (s pomocou hrdinov Nata a Patrície) proti zombiám o budúcnosť mestečka je v plnom prúde. Bláznivý Dave proti Zombossovi. Ako tieto desivé preteky dopadnú?

Čítať viac