Matematika v malíčku


Matematika v malíčku pre 4. triedu

Matematika v malíčku pre 4. triedu

Potrebujú si vaše deti precvičiť učivo z matematiky? Chcete, aby učenie vnímali ako zábavu a nenudilo ich? Ponúknite im cvičenia a aktivity, ktoré ich budú baviť! Látka 4. triedy je spracovaná do tvorivých a hravých úloh, nechýbajú príklady na počítanie či doplňovačky. Cvičebnica je spracovaný tak, aby deti mohli pracovať samostatne. Samozrejmosťou je kľúč správnych riešení. Obsah knihy korešponduje s učivom Rámcového vzdelávacieho programu pre 4. triedu ZŠ.

Čítať viac
Matematika v malíčku pre 5. triedu

Matematika v malíčku pre 5. triedu

Potrebujú si vaše deti precvičiť učivo z matematiky? Chcete, aby učenie vnímali ako zábavu a nenudilo ich? Ponúknite im cvičenia a aktivity, ktoré ich budú baviť! Látka 5. triedy je spracovaná do tvorivých a hravých úloh, nechýbajú príklady na počítanie či doplňovačky. Cvičebnica je spracovaný tak, aby deti mohli pracovať samostatne. Samozrejmosťou je kľúč správnych riešení. Obsah knihy korešponduje s učivom Rámcového vzdelávacieho programu pre 5. triedu ZŠ.

Čítať viac
Matematika v malíčku pre 2. triedu

Matematika v malíčku pre 2. triedu

Potrebujú si vaše deti precvičiť učivo z matematiky? Chcete, aby učenie vnímali ako zábavu a nenudilo ich? Ponúknite im cvičenia a aktivity, ktoré ich budú baviť! Látka 2. triedy je spracovaná do tvorivých a hravých úloh, nechýbajú príklady na počítanie či doplňovačky. Cvičebnica je spracovaná tak, aby deti mohli pracovať samostatne. Samozrejmosťou je kľúč správnych riešení. Obsah knihy korešponduje s učivom Rámcového vzdelávacieho programu pre 2. triedu ZŠ.

Čítať viac
Matematika v malíčku pre 3. triedu

Matematika v malíčku pre 3. triedu

Potrebujú si vaše deti precvičiť učivo z matematiky? Chcete, aby učenie vnímali ako zábavu a nenudilo ich? Ponúknite im cvičenia a aktivity, ktoré ich budú baviť! Látka 3. Triedy je spracovaná do tvorivých a hravých úloh, nechýbajú príklady na počítanie či doplňovačky. Cvičebnica je spracovaná tak, aby deti mohli pracovať samostatne. Samozrejmosťou je kľúč správnych riešení. Obsah knihy korešponduje s učivom Rámcového vzdelávacieho programu pre 3. triedu ZŠ.

Čítať viac