Láska s. r. o.


Láska s. r. o.: Prvý bozk

Láska s. r. o.: Prvý bozk

Charlotta sa snaží zo všetkých síl, aby tej hroznej dovolenke zabránila, bohužiaľ, márne. Hneď prvý prázdninový deň rodinka vyráža do Talianska. Navzdory Charlottinmu očakávaniu však hotel vôbec nie je otrasný. Rozčuľuje ju len syn majiteľa Angelo. Prenasleduje ju na každom kroku a stále na ňu huláka: „Ciao, bella!“ Našťastie ju zachráni úžasný surfista Leon. Konečne tie prázdniny začínajú stáť za to.

Čítať viac
Láska s. r. o.: Perfektné rande

Láska s. r. o.: Perfektné rande

Pomsta bude sladká! Maxi je až po uši zamilovaná do obletovaného Patrika, ale ten už po tretí raz neprišiel na dohodnuté rande. Tak toto ho bude poriadne mrzieť! Dokonalý plán pomsty vymyslí Maxi spolu so svojou najlepšou kamarátkou Mo. Vyparádená Mo odláka Patrikovu pozornosť a Maxi medzitým rozoberie jeho bicykel na súčiastky a rozvešia ich po okolitých stromoch. Tým sa však ich pomsta nekončí, tá pravá dohra prebehne v škole...

Čítať viac
Láska s. r. o.: Kasting naj kapely

Láska s. r. o.: Kasting naj kapely

Tak toto je fakt super! Najlepšia kapela všetkých čias Room 16 organizuje kasting na videoklip! Leonia s Isabel neváhajú ani minútu, rozhodne si chcú vo videoklipe zahrať. A možnosť byť na blízku spevákovi Philippovi, to si Leonia nemôže nechať ujsť. Prečo sa im ale do cesty stále pletie Leoniin brat? Podarí sa dievčatám splniť si svoj tajný sen a prežiť prvú lásku?

Čítať viac