Dievča s nevšednými schvopnosťami


Mačací gén – reštart

Mačací gén – reštart

Katie Collinsová, pre ktorú nie je nijaký múr privysoký a nijaká noc príliš tmavá, opúšťa svoj domov na ostrove St. Jeremy, aby ochránila seba a svoje tajomstvo. Sama, so zmeneným menom, začína nový život v New Yorku. Komu však môže dôverovať? Skutočne sa striasla svojich prenasledovateľov? Voľné pokračovanie úspešného románu Mačací gén prináša dramaticky a citlivo vyrozprávaný príbeh, napínavý až do konca.

Čítať viac
Modrá krv

Modrá krv

Poznáte dievča, ktoré by netúžilo byť princeznou? Slečne menom Pia sa tento sen splní – teda čiastočne. Počas letného pobytu v Londýne spozná Alessandra, skutočného princa. Je krásny, milý, je jej s ním dobre... Má ho však naozaj rada? Pia sa zrazu sama v sebe nevyzná. Útechu nájde v starom denníku, ktorý náhodou objaví.

Čítať viac
Mačací gén

Mačací gén

Katie práve oslavuje svoje pätnáste narodeniny a spočiatku je všetko tak, ako má byť. Zrazu sa však objaví čudesný balíček, ktorý zmení Katin život. Rodičia, údajne už osem rokov mŕtvi, posielajú Katie varovanie: „Si iná ako ostatní! Taká iná, že to musíš skrývať!“ Keď sa na ostrove stane zločin a nad vchodovými dverami Katinej rodiny sa objaví červený nápis Vrahovia!, nastane čas, aby začala Katie využívať svoje neobyčajné schopnosti, o ktorých dovtedy ani len netušila.

Čítať viac