Magické zvieratá


Magické zvieratá - Čary jednorožcov

Magické zvieratá - Čary jednorožcov

Lottie sa neustále sníva o jednorožcoch. Tuší, že to znamená, že sú v nebezpečenstve. Ale prečo? A sú jej magické schopnosti natoľko silné, aby im pomohli? Keď zistí, že mama ju chce z obchodu s chovateľskými potrebami jej strýka odviesť, jej znepokojenie ešte vzrastie. Lottie svoje čarovné zvieratká predsa nesmie opustiť! Musí existovať spôsob, ako mamu presvedčiť… Ale ako?

Čítať viac
Magické zvieratá - Škrečkove čary

Magické zvieratá - Škrečkove čary

Čarovné dobrodružstvá jedenásťročnej Lottie pokračujú! Je veľmi šťastná, že môže bývať v obchode s chovateľskými potrebami svojho strýka a rozprávať sa so zvieratkami, ktoré tam žijú. Sama pritom zdokonaľuje svoje schopnosti. Do ulice sa však nasťahuje nová susedka, ktorej čarodejnícke schopnosti sú mocnejšie než Lottine a ktorá rada spôsobuje problémy…

Čítať viac
Magické zvieratá - Psie čary

Magické zvieratá - Psie čary

Jedenásťročnej Lottie sa zapáčil život v obchode s chovateľskými potrebami jej strýka. Čarodejnica Ariadna jej i jej psej kamarátke Sophie dáva hodiny mágie. Dokonca aj škola sa teraz zdá zábavnejšia, keď si Lottie našla novú priateľku Ruby. Môže však Lottie Ruby naozaj dôverovať? Čo by jej nová priateľka povedala, keby vedela, že Lottie má čarodejnícke schopnosti?

Čítať viac