Magnus Chase


Magnus Chase – 9 príbehov z 9 svetov

Magnus Chase – 9 príbehov z 9 svetov

V deviatich svetoch stále nie je pokoj. A pretože Magnus Chase odišiel navštíviť svoju sesternicu Annabeth, nezostáva nič iné, než aby kožu na trh niesli jeho kamaráti – odvážna Samirah a jej snúbenec Amir, trpaslík Blitzen a elf Hearthstone, drzá Mallory Keenová, ozrutný Nedonosenec Gunderson, bojovný Týdžej a premenlivá/ý Alex Fierro. Podarí sa im pod ochrannou rukou boha Odina vystopovať hromovládcu Thora a znova oddialiť deň skazy ragnarök?

Čítať viac
Magnus Chase a bohovia Asgardu – Loď mŕtvych

Magnus Chase a bohovia Asgardu – Loď mŕtvych

Loki, boh všetkého zla, sa chystá vyplávať na Lodi mŕtvych a začať ragnarök – deň skazy deviatich svetov. Magnusa a jeho kamarátov čaká neľútostný boj o čas. Musia zabrániť tomu, aby loď z nechtov vôbec vyplávala. Cestu cez oceán im budú strpčovať rozzúrení morskí bohovia, nepriateľskí obri i draci chrliaci oheň. Magnus však bude bojovať nielen s netvormi, ale aj s démonmi vo svojej hlave. Aby zvíťazil nad bohom lstí, nebude potrebovať silu, ale slová.

Čítať viac
Magnus Chase a bohovia Asgardu – Thorovo kladivo

Magnus Chase a bohovia Asgardu – Thorovo kladivo

Volám sa Magnus Chase. Pred rokom o takomto čase som vyberal smetné koše, spal pod mostom, flákal sa s kamošmi Hearthom a Blitzom, vyhýbal sa policajtom a snažil sa jednoducho prežiť ako bezdomovec.Pred dvoma mesiacmi som z ničoho nič umrel v boji s ohnivým obrom a prebral som sa v hoteli Valhala ako jeden z Odinových bojovníkov einherjarov. Od svojho znovuzrodenia som si už zvykol na veľa podivností.

Čítať viac
Magnus Chase a bohovia Asgardu – Prastarý meč

Magnus Chase a bohovia Asgardu – Prastarý meč

Magnus Chase žije na ulici a spáva pod mostom. Za šestnásť rokov svojho života už zažil viac hrôz a nebezpečenstva než hociktorý dospelý. No to najhoršie ho ešte len čaká! Pretože bohovia Asgardu sa chystajú na vojnu a príšery severskej mytológie – obri, trolovia, vlci a ešte väčšie hrôzy – pripravujú súdny deň. Treba prehľadať deväť svetov a nájsť zbraň stratenú tisíce rokov!

Čítať viac