Medzi nebom a zemou


Medzi nebom a zemou 3 – Čakanie na zázrak

Medzi nebom a zemou 3 – Čakanie na zázrak

Alona Dareová, bývalá kráľovná školy, žije už viac ako mesiac v tele Lily "Ally" Turnerovej. Trápi ju, že Liline telo nie je dostatočne atraktívne, navyše sa jej nedarí hrať dcéru a sestru ľudí, ktorých skoro nepozná. Znepokojuje ju aj bývalý spolužiak a súčasný "parťák" Will, ktorý si želá, aby sa vrátila skutočná Lily. Dočkajú sa zázraku, bude Alona opäť voľná a Lily nažive? Odhaľovanie pravdy sa nepáči tajomnému duchovi, ktorý sa pred ničím nezastaví. Aj keby mal Alonu zničiť...

Čítať viac
Medzi nebom a zemou 2 – Kráľovná duchov

Medzi nebom a zemou 2 – Kráľovná duchov

Duša Alony Dareovej sa po nehode vrátila späť zo záhrobia. Teraz sa o ňu začínajú zaujímať ďalšie zblúdené duše a ona potrebuje pomoc. Dokáže nájsť spoločnú reč s Willom - jediným človekom, ktorý ju počuje, ale o ktorého predtým nezavadila ani pohľadom? Potrebuje jeho pozornosť naozaj len kvôli ostatným alebo jej na Willovi začína záležať viac, než je ochotná pripustiť?

Čítať viac
Medzi nebom a zemou 1 – Stratená duša

Medzi nebom a zemou 1 – Stratená duša

Alona Dareová, študentka posledného ročníka strednej školy, kapitánka roztlieskavačiek a tri roky za sebou kráľovná školy, ktorá je s najväčšou pravdepodobnosťou predurčená na to, aby si vzala filmovú hviezdu, zahynie pod kolesami autobusu. Zostane však v krajine živých a márne sa obzerá po jasnom bielom svetle, ktoré by ju odnieslo na lepšie miesto. Ukáže sa, že jediný človek, ktorý jej môže pomôcť, je spolužiak a úplný lúzer Will Killian. Dokáže táto dvojica prekonať vzájomnú nevraživosť a pomôcť si?

Čítať viac