Môj veľký tučný RYBÍ ZOMBÍK


Môj veľký tučný RYBÍ ZOMBÍK - Na konci s dychom

Môj veľký tučný RYBÍ ZOMBÍK - Na konci s dychom

Frankie je veľký tučný rybí zombík. Keď si ho Tom, ktorému Frankie patrí, vezme do múzea, kde majú s kamarátom Pradeepom a ostatnými deťmi prespať, začnú sa diať nečakané veci. Ubráni sa Frankie pred mačacou múmiou? V druhom príbehu sa zúčastníme na školskom turnaji. Podarí sa Frankiemu zabrániť, aby si Mark, Tomov starší brat podlý vedec, a jeho upírske mača odniesli zlato, ktoré chcú získať podvodom? Ak sa chceš poriadne zabaviť, pusti sa do čítania!

Čítať viac
Môj veľký tučný RYBÍ ZOMBÍK – Podmorský súboj

Môj veľký tučný RYBÍ ZOMBÍK – Podmorský súboj

Vrátil sa... a je ešte strašnejší! Frankie je veľký tučný rybí zombík, ktorý dokáže hypnotizovať ľudí a tiež vie byť poriadne zlostný. Keď si ho jeho majiteľ Tom vezme na výlet k moru, dostane sa do sporu so superobrím zombíckym úhorom. Žeby Frankie narazil na súpera, ktorý si s ním môže merať sily? V druhom príbehu na seba Frankie strhne pohľady divákov, pretože sa ocitne na javisku, a to ako hviezda školského divadelného predstavenia.

Čítať viac
Môj veľký tučný RYBÍ ZOMBÍK – Zbabraný experiment

Môj veľký tučný RYBÍ ZOMBÍK – Zbabraný experiment

Z tej milej zlatej rybičky sa stal netvor! Keď Tomov brat Mark ponorí rybičku Frankieho do jedovatého zeleného slizu, vyzerá to tak, že Frankie už to nerozdýcha (či skôr nerozpláva). Tom ho však pomocou elektrošoku znovu vzkriesi, ale ejha! Tento nový Frankie je zrazu nejaký divný. Premenil sa na veľkého tučného RYBIEHO ZOMBÍKA, ktorý dokáže hypnotizovať... a pozor, túži po pomste! Ak sa chceš váľať od smiechu, pusti sa do čítania!

Čítať viac