Mopslíkove túžby


Mopslík, ktorý chcel byť zajkom

Mopslík, ktorý chcel byť zajkom

Keď si Chloe adoptuje malú zajačicu, Peggy sa cíti odstrčená. Ako môže súťažiť s rozkošnou malou Coco? Obáva sa, že nový člen sa ju snaží nahradiť, a tak sa Peggy rozhodne, že sa musí zmeniť na zajka. Lenže čoskoro je tu Veľká noc, tak si musí poriadne švihnúť!

Čítať viac
Mopslík, ktorý chcel byť elfom

Mopslík, ktorý chcel byť elfom

Peggina rodina vyhrala výlet snov do zasneženého Laponska. Jej najlepšia kamarátka Chloe sa teší na korčuľovanie, polárnu žiaru a Santovu dielňu. Otec však kvôli práci na dovolenku nemôže ísť. Chloe je smutná, pretože ich výlet nebude taký výnimočný, keď na Vianoce nebude celá rodina spolu. Peggy však vie, že existuje jedna osoba, ktorá im vie pomôcť - Santa Claus!

Čítať viac
Mopslík, ktorý chcel byť sobom

Mopslík, ktorý chcel byť sobom

Rodine mopslíka Peggy chýba vianočná nálada. Otec má veľa práce a mame sa nedarí v novej kaviarni. Aj ich tri deti majú plnú hlavu starostí a na Vianoce sa vôbec netešia. Peggy Vianoce miluje a rozhodne sa ich zachrániť pre celú rodinu. Ak sa stane sobom, určite získa zázračné schopnosti a všetci prežijú úžasné vianočné sviatky! Nie je to však také ľahké a na Peggy čaká veľa nástrah.

Čítať viac
Mopslík, ktorý chcel byť jednorožcom

Mopslík, ktorý chcel byť jednorožcom

Peggy je milé šteniatko mopslíka, ktoré sa rado hrá. Občas pri hre vyvedie poriadnu neplechu, preto ju majiteľka nechá pred Vianocami v útulku. Na Peggy sa usmeje šťastie a vyberie si ju rodina malej Chloe – má však u nej ostať len cez sviatky. Šteniatko je rozhodnuté urobiť všetko preto, aby sa z dočasného domova stal trvalý. Na to sa potrebuje stať jednorožcom, pretože Chloe ich miluje a jedného by chcela mať doma.

Čítať viac