Podzemie


Podzemie – Osudné tajomstvá v Podzemí

Podzemie – Osudné tajomstvá v Podzemí

Will Burrows musí opäť čeliť nepredstaviteľnému nebezpečenstvu!Styxovia sa valia cez Anglicko a za sebou zanechávajú len smrť a skazu. Zdá sa, že tentoraz ich už nič nezastaví. Azda len zázrak môže zachrániť ľudstvo. Hlboko vnútri zeme musia Will a Elliottová odhaliť dávne tajomstvá, ktoré majú zásadný význam pre život ľudí a styxov… Šiesty záverečný diel obľúbenej dobrodružnej série Podzemie.

Čítať viac
Podzemie – Špirála hrôzy v Podzemí

Podzemie – Špirála hrôzy v Podzemí

Dobrodružstvo Willa Burrowsa pokračuje! Styxovia sa znovu vynorili z Podzemia na Povrch. Pokiaľ ste si mysleli, že likvidátori boli odporní, zabudnite na to. Tentoraz so sebou totiž vzali aj svoje ženy. Jediné, čo im stojí v ceste je Will Burrows a jeho priatelia. Krútiaca sa špirála chaosu sa roztáča a nie všetci prežijú. Ak sa domnievate, že na Povrchu ste v bezpečí, radšej sa znovu zamyslite!Piaty diel napínavej dobrodružnej série Podzemie.

Čítať viac
Podzemie – Hlbšie v Podzemí

Podzemie – Hlbšie v Podzemí

Dobrodružstvo Willa Burrowsa pokračuje a na jeho mieste by teraz nechcel byť nikto z nás. Objavil stratený svet v Podzemí, prekonal strach a vydal sa ho bližšie preskúmať, aby našiel svojho otca. Pod Povrchom však vládnu iné pravidlá a Will s kamarátom zistia, že v Hlbinách číha nebezpečenstvo doslova na každom kroku. Ohrozovaní krutými styxmi, ktorí chystajú dlhodobý plán s nedozernými následkami pre ľudí na Povrchu, zostupujú hlbšie do Podzemia, odkázaní len na seba.

Čítať viac
Podzemie – Stratený svet v Podzemí

Podzemie – Stratený svet v Podzemí

Štrnásťročný Will Burrows žije so svojou sestrou a rodičmi v Londýne. Spolu s otcom prepadol vášni - kopaniu v tuneloch a pátraniu po neobjavených pokladoch. Jedného dňa však jeho otec bez stopy zmizne. Will s kamarátom sa v podzemí pustia do hľadania, netušiac, že odhalia desivé tajomstvo, ktoré ich môže stáť život. Kniha o mladom archeológovi, ktorý pod Londýnom objaví dávno stratený svet, vás pohltí do svojho príbehu a vy už nebudete chcieť prestať čítať.

Čítať viac