Spoznávame...


Spoznávame... Zvieratá v divočine

Spoznávame... Zvieratá v divočine

Na stránkach tejto krásnej obrázkovej encyklopédie nájdeš veľa informácií o zvieratách, ktoré žijú v divokej prírode. Dozvieš sa podrobnosti o ich spôsobe života, o potrave, starostlivosti o mláďatá, ale aj prekvapivé a menej známe fakty a zaujímavosti. Ak si chceš overiť, čo všetko si pamätáš, vyplň kvíz na konci knihy a zisti, či si ozajstný znalec ríše zvierat.

Čítať viac
Spoznávame... Zvieratá v lese

Spoznávame... Zvieratá v lese

Na stránkach tejto krásnej obrázkovej encyklopédie nájdeš veľa informácií o zvieratách, ktoré žijú v lese. Dozvieš sa podrobnosti o ich spôsobe života, o potrave, starostlivosti o mláďatá, ale aj prekvapivé a menej známe fakty a zaujímavosti. Ak si chceš overiť, čo všetko si pamätáš, vyplň kvíz na konci knihy a zisti, či si ozajstný znalec ríše zvierat.

Čítať viac
Spoznávame... Domáci miláčikovia

Spoznávame... Domáci miláčikovia

Na stránkach tejto krásnej obrázkovej encyklopédie nájdeš veľa informácií o zvieratkách, ktoré môžeš chovať v dome alebo byte ako domácich miláčikov. Dozvieš sa podrobnosti o ich spôsobe života, o potrave, starostlivosti o mláďatá, ale aj prekvapivé a menej známe fakty a zaujímavosti. Ak si chceš overiť, čo všetko si pamätáš, vyplň kvíz na konci knihy a zisti, či si ozajstný znalec ríše zvierat.

Čítať viac