Triler


Triler: Dotyk smrti

Triler: Dotyk smrti

Sedemnásťročná Theresa neverí, že jej najlepšia priateľka Júlia spáchala samovraždu alebo mala nehodu. Je si istá, že na moste, z ktorého podľa polície spadla alebo skočila, nebola sama. Niekto bol s ňou - a strčil ju.No kto? Žeby záhadný Leon, ktorý Júliu prenasledoval na každom kroku? Theresa začne pátrať na vlastnú päsť a zistí veci, o ktorých by azda radšej nevedela...

Čítať viac
Triler: Výkrik do tmy

Triler: Výkrik do tmy

Teplá letná noc, skvelá párty, vzrušujúci bozk v lodenici – a potom už nič. V spomienkach zíva len čierna diera. Franziska sa vracia na miesto, kde pred rokom zomrel za nevyjasnených okolností jej priateľ. Všetci sú presvedčení, že vrahom je ona, pretože si nič z osudného večera nepamätá. Musí si spomenúť, čo sa vtedy naozaj stalo. Prečo jej v tom ale niektorí bránia? Pri hľadaní pravdy sa sama ocitá v nebezpečenstve... Čo ak sa všetko odohralo úplne inak?

Čítať viac
Triler: Zradný anjel

Triler: Zradný anjel

Leonie trávi prázdniny spoločne s rodičmi, kamarátkou Maike a mladším bratom. O najmladšieho rodiny sa má počas dovolenky postarať miestne dievča Sonja, ku ktorej sa Maike začne od začiatku správať podozrievavo. Leonie to nechápe a považuje jej správanie za prehnané. Sonja však niečo tají. Aká je jej minulosť? Čo je vôbec zač to dievča s tvárou anjela?Ak Leonie neodhalí desivú pravdu včas, budú všetci vo veľkom nebezpečenstve.

Čítať viac