Arkádia 2 – V plameňoch


Kai Meyer

Láska a nenávisť, intrigy a lojalita, neha a násilie, všetko nájdete v druhej časti mafiánskej fantasy trilógie Arkádia.

Alcantarovci a Carnevareovci - dve znepriatelené rodiny, dva mafiánske klany bojujúce proti sebe po celé generácie...

Po násilnej smrti svojej sestry a tety sa Rosa Alcantarová v podstate cez noc stáva hlavou klanu. No aj keď má len osemnásť, nehodlá byť pasívnou figúrkou a zasahuje do všetkých záležitostí rodiny. Jej postoje, rovnako ako vzťah k Alessandrovi Carnevaremu, kápovi znepriatelenej mafiánskej rodiny, vyvolávajú značnú nevôľu u vlastných príbuzných aj v radoch ostatných príslušníkov Cosa Nostry.

Rosa neprestáva hľadať informácie o arkádskych dynastiách, čím viac sa však dozvedá, tým viac ďalších znepokojujúcich otázok sa pred ňou vynára.

Čo je zač tajomná organizácia TABULA? Aké hry hrá rodinný advokát Alcantarovcov? A kým bol v skutočnosti jej otec? Navyše, čo pred ňou stále tají Alessandro?

Láska a nenávisť, intrigy a lojalita, neha a násilie, všetko nájdete v druhej časti mafiánskej fantasy trilógie Arkádia.

Viac
8,99 € Odporúčaná cena
Nedostupné

Informácie

Počet strán 328
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 7.9.2015
Formát 135x203 mm
Hmotnosť 0,34 kg
Jazyk slovenčina
Číslo dielu 2
Rady Arkádia
Originálny názov Arkadien Brennt
Pôvodný jazyk nemčina
EAN 9788056400432
Vek od 13
Typ kniha
Väzba brožovaná lepená

Autor

Kai Meyer

Kai Meyer

Kai Meyer se narodil v německém Lübecku, po maturitě na gymnáziu studoval divadelní a filmovou vědu, několik let pracoval jako novinář a od roku 1995 se plně věnuje psaní. Jeho knihy byly přeloženy do řady jazyků a v současné době patří mezi nejúspěšnější německé spisovatele pro děti a mládež. Čeští čtenáři se s Meyerem seznámili například díky sérii Arkádie či Stránky světa.

Zobraziť profil autora