Rodinka Dušičkovcov alebo Strašidlá medzi nami


Sandra Vebrová

Zoznámte sa s Dušičkovcami! Otec Hmloslav, mamička Blanka a ich 3 neposedné deťúrence Simon, Olívia a Bubi - rodinka, pri ktorej zábava je ich druhé priezvisko.

Zoznámte sa s Dušičkovcami!

Otec Hmloslav, mamička Blanka a ich traja neposední potomkovia sú milé strašidlá, ktorých sa rozhodne nemusíte báť. Ľudia sa ich síce trochu stránia, ale keď k tomu príde, radi im v hocičom pomôžu. Nezbedníci Simon, Olívia a Bubi sú samé huncútstvo a nezbedníctvo, takže dobrodružstvo a zábava nebudú chýbať.

Aké to bolo, keď sa Simon dostal do dušej puberty a začal vyvádzať ako utrhnutý z reťaze?

Ako to dopadlo, keď si súrodenci Dušičkovci vzali do parády strašidelný zámok, ktorý sľuboval desivé zážitky, ale bol skôr na smiech a nikto doň nechodil?

Čo sa stane s televízorom, keď sa na anténe začne pojašene hojdať duch?

Dajte sa pozvať do tajomného sveta duchov, nuda tam rozhodne nebude!

Viac
7,99 € Odporúčaná cena
V predaji

Ďalšie tituly z rady "Rodinka Dušičkovcov"

Informácie

Žáner fantasy
Počet strán 200
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 29.2.2016
Formát 145x210 mm
Hmotnosť 0,35 kg
Jazyk slovenčina
Číslo dielu 1
Pôvodný jazyk čeština
EAN 9788056401361
Vek od 9
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Autor

Sandra Vebrová

Sandra Vebrová

Sandra Vebrová je nadějná autorka knih pro děti. Svůj literární debut, fantasy knihu Luko, malý vlkodlak, vydala v jednadvaceti letech. Knížka se díky velkému úspěchu dočkala o rok později pokračování. Ve stejné době napsala námět a scénář k pohádce Nepovedený kouzelník, kterou natočila Česká televize. Jedním z jejích autorských počinů jsou také humorné, kouzelné příběhy Ducháčkovic rodiny. Vystudovala Divadelní vědu na Filozofické fakultě UK. Její největší zálibou je cestování, ze kterého ráda čerpá inspiraci.

Zobraziť profil autora