Robinson Crusoe

Na ostrove zvieratiek


Ivona Březinová, ŽKV

Prečítajte si konečne pravdivý príbeh Robinsona Crusoa a jeho verného priateľa – papagája Utorka!

Prečítajte si konečne pravdivý príbeh Robinsona Crusoa a jeho verného priateľa – papagája Utorka!

Na malom exotickom ostrove si žije papagáj Utorok so svojimi zvieracími kamarátmi ako v raji. Celý život však sníva o tom, že objaví svet.

Po prudkej búrke nájde Utorok na pláži podivné stvorenie: človeka menom Robinson Crusoe. Okamžite v ňom vidí svoju letenku z ostrova, aby mohol preskúmať nové krajiny. Aj Robinson čoskoro zistí, že kľúčom k prežitiu na opustenom ostrove je práve pomoc Utorka a jeho kamarátov. Všetci žijú spolu v harmónii až do dňa, keď ich život obrátia naruby dve divoké mačky, ktoré chcú ovládnuť ostrov. Strhne sa bitka, vďaka ktorej objavia zvieratká a Robinson skutočnú silu priateľstva.

Viac
7,99 € Odporúčaná cena
V predaji

Informácie

Žáner dobrodružstvo
Počet strán 48
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 29.2.2016
Formát 216x276 mm
Hmotnosť 0,46 kg
Jazyk slovenčina
Originálny názov Robinson Crusoe
Pôvodný jazyk angličtina
EAN 9788056401378
Vek od 6
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Autor

Ivona Březinová

Ivona Březinová

Je spisovatelkou na volné noze, šest let vedla semináře tvůrčího psaní na Literární akademii. Její prvotina Zrcátko pro Markétu načala bohatou řadu knih od leporel přes pohádky, příběhy pro malé čtenáře (F jako Fík, Vítej, Karle!, Ďasík a Ďáblík), populárně naučné texty a encyklopedie až po romány pro teenagery. Pro dívky vydala literární cestopisy (tzv. Béčkovky) a nevyhýbá se ani závažným tématům (Lentilka pro dědu Edu, Kluk a pes, Řvi potichu, brácho, triptych Holky na vodítku). Mnohé její publikace získaly ocenění a byly přeloženy do cizích jazyků. Autorka ráda beseduje se svými čtenáři.

Zobraziť profil autora