Griša – Zkáza a naděje


Leigh Bardugo

Hlavní město padlo a Alina se musí přenést přes staré křivdy. Třetí a závěrečný díl světového bestselleru!

Hlavní město Ravky padlo a na trůn usedl Temnyj. Zesláblá Alina se skrývá hluboko pod zemí ve starobylém jeskynním labyrintu a nabírá síly k dalšímu boji. Jen s velkým přemáháním snáší nechtěnou péči fanatiků, kteří ji začali uctívat jako svatou. V hlavě se jí rodí plán, postavený na nejistých základech. Dočká se pomoci od svého spojence prince Lantsova, po kterém se ale slehla zem? Podaří se jí najít bájného ohnivého ptáka a využít jeho moc v boji proti temnotě? Jisté je, že válka je na spadnutí a Alinin neúspěch bude znamenat zkázu nejen pro ni, ale i pro celou zemi.

Viac
14,49 € Odporúčaná cena
Nedostupné

Informácie

Počet strán 352
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 22.3.2018
Formát 145x210 mm
Hmotnosť 0,523 kg
Jazyk čeština
Číslo dielu 3
Rady Griša
Originálny názov The Grisha 3: Ruin and Rising
Pôvodný jazyk angličtina
EAN 9788025336151
Vek od 14
Typ kniha
Väzba viazaná s papier. poťahom s lam. prebal

Recenzia médii

lyn-von-nightlight.blogspot.cz - Leigh Bardugo | Zkáza a naděje, Majka Danihelová


Taktiež pri záverečnej časti série Griša som sa presvedčila o tom, že autorka stavila skôr na starú dobrú YA klasiku. Táto trilógia, napriek tomu, že je z rovnakého sveta ako Vrania šestka, sa príbehom a postavami prikláňa skôr k typickým knižkám pre mládež. Svet je originálny, vidno, že autorka má všetko premyslené do detailov. Nie je to však nič prelomové, nič nové v knižnom svete. Strany od pol... Viac

Autor

Leigh Bardugo

Leigh Bardugo

Leigh Bardugová se narodila v Jeruzalémě, ale vyrůstala v Los Angeles. Po ukončení studií na univerzitě v Yale pracovala v reklamě, v novinách, a nakonec i jako maskérka a odbornice na speciální efekty. V roce 2012 vydala svou první trilogii Griša, která se ihned stala bestsellerem New York Times a USA Today. Na její úspěch navázala sérií Šest vran. V současné době autorka žije a tvoří v Hollywoodu.

Zobraziť profil autora