Ivy Pocket – Zastavte ju niekto!


Caleb Krisp

Pozor! Blíži sa pohroma v sukni – absolútne nespoľahlivá, nepredstaviteľne neskrotná a nehorázne nevypočítateľná Ivy Pocketová!

Pozor! Blíži sa pohroma v sukni – absolútne nespoľahlivá, nepredstaviteľne neskrotná a nehorázne nevypočítateľná Ivy Pocketová!

Od chvíle, keď prvý raz držala v ruke tajomný hodinový diamant, ju prenasledovali, uniesli, zavreli do blázinca či vydali na milosť príšerným adoptívnym rodičom. Lenže to by nebola Ivy, keby po všetkých pádoch vždy nepristála na nohách. Má totiž vrodený talent húževnatej mačky! A preto sa nezastaví ani pred najťažšou úlohou. Musí zachrániť svoju najlepšiu priateľku Rebeku, ktorá je uväznená v paralelnom svete.

Vyzerá to však, že všetci nepriatelia sa spriahli, aby sa Ivy zbavili. A ani Hodinový diamant nefunguje tak, ako by mal.

Ivy Pocketová je expert na riešenie problémov, no dokáže napraviť aj túto spúšť?

Viac
0,00 € Odporúčaná cena
Nedostupné

Informácie

Počet strán 320
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 9.2.2018
Formát 145x210 mm
Hmotnosť 0,48 kg
Jazyk slovenčina
Číslo dielu 3
Rady Ivy Pocket
Originálny názov Untitled Ivy Pocket 3
Pôvodný jazyk angličtina
EAN 9788056404942
Vek od 11
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Recenzia médii

vinlit.sk - Ivy Pocket: Zastavte ju niekto!, Slávka Kodadová


Tretia časť knihy o malom dievčati Ivy Pocketovej nás opäť zavedie do sveta kúziel a čarov. Problémy okolo hlavnej hrdinky treba riešiť už akútne, keďže hrozí nielen smrť priateľky, ale taktiež zánik jedného sveta. Ivy čakajú neľahké úlohy, ktoré nemá šancu zvládnuť sama. Vždy však má vôkol seba takých priateľov, ktorí sú jej ochotní pomôcť. Avšak sila stojaca pred nimi sa každým dňom zväčšuje. Ne... Viac