Všechna moje strašidla – Strašení na jedničku


Thomas Brezina

Když strašidla dostanou spalničky, je to opravdu mazec. Jsou totiž potom ještě děsivější! 2. díl nové série od oblíbeného autora Thomase Breziny.

Když strašidla dostanou spalničky, je to opravdu mazec. Jsou totiž potom ještě děsivější!

Max má opravdu neobvyklé kamarády. Přátelí se totiž s opravdickými strašidly, která bydlí v opuštěném strašidelném zámku. Schovávají se tam před Karlou Čmuchalovou, která po nich stále nepřestala pátrat.

A aby těch starostí nebylo málo, všechna strašidla onemocněla. Dostala spalničky, takže mají červenou vyrážku a vypadají ještě děsivěji než dříve. Maxe čeká zapeklitý úkol: potřebuje sehnat ingredience na výrobu léku, který nemoc zažene. Kde ale takové věci získat?

Viac
10,99 € Odporúčaná cena
Dlhšia dodacia lehota

Informácie

Žáner dobrodružstvo
Počet strán 196
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 29.8.2016
Formát 145x205 mm
Hmotnosť 0,494 kg
Jazyk čeština
Číslo dielu 2
Originálny názov Alle meine monster_Grusel Auf Dem Stundenplan
Pôvodný jazyk nemčina
EAN 9788025328705
Vek od 9
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Autor

Thomas Brezina

Thomas Brezina

Knihy Thomasa Brezinu už boli preložené do viac ako 35 jazykov. V Číne ho volajú majster dobrodružstiev. Dokáže písať tak, že čitatelia sa úplne pohrúžia do jeho príbehov a z hlavných hrdinov sa stanú ich dobrí priatelia, s ktorými sa radi stretávajú stále znova a znova. Od roku 1996 je rakúskym vyslancom UNICEF-u, zasadzuje sa za práva detí a podporuje vzdelávacie projekty na celom svete. V rokoch 2006 a 2007 bol v Rakúsku zvolený za spisovateľa roka.

Zobraziť profil autora