Krajina príbehov - Varovanie bratov Grimmovcov


Chris Colfer

Bratia Grimmovci ukryli do svojich rozprávok varovanie. Nastal čas objaviť ho! Tretie pokračovanie bestsellerovej fantasy série.

Bratia Grimmovci ukryli do svojich rozprávok varovanie. Nastal čas objaviť ho!

Conner je presvedčený, že sa do Krajiny príbehov už viac nevráti. Jedného dňa však odhalí tajomné posolstvo slávnych rozprávkarov a zrazu je všetko inak. S pomocou Matky husi a v sprievode svojej spolužiačky Bree sa vydáva na cestu po Európe, aby rozlúštil záhadu a zabránil hroznej katastrofe, ktorá hrozí Krajine príbehov.

Alex trávi čas v milovanom rozprávkovom svete. Snaží sa naučiť všetko, čo potrebuje vedieť, aby mohla prevziať poslanie Kmotričky víly a viesť Alianciu šťastných koncov.

Medzitým sa však prebúdza driemajúce zlo. Vojsko francúzskeho cisárstva, ktoré sa pred dvesto rokmi pokúsilo preniknúť do Krajiny príbehov a bolo uväznené v začarovanom portáli, má konečne šancu dostať sa von.

Začína sa hra o čas. Conner, Alex a ich priatelia z oboch svetov budú musieť spojiť sily a zasiahnuť...

Viac
15,99 € Odporúčaná cena
Nedostupné

Informácie

Počet strán 408
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 27.10.2017
Formát 145x210 mm
Hmotnosť 0,67 kg
Jazyk slovenčina
Číslo dielu 3
Originálny názov The Land of Stories 3: A Grimm Warning
Pôvodný jazyk angličtina
EAN 9788056403945
Vek od 10
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom a prebalom

Recenzia médii

vinlit.sk - Varovanie bratov Grimmovcov, Silvia Ťapayová


Varovanie bratov Grimmovcov je už tretí diel úspešnej série rozprávok s názvom Krajina príbehov. Autorom knižnej série je Chris Colfer, americký spisovateľ, herec a spevák, držiteľ Zlatého glóbusu za rolu Kurta Hummela v seriáli Glee. Krajina príbehov dominovala rebríčku New York Times bestseller niekoľko týždňov, čo svedčí o tom, že je rovnako talentovaný aj v písaní. V prvej časti Čarovné zak... Viac

fantasyknihy.eu - Krajina príbehov, Janka Kolenová


Bratia Grimmovci ukryli do svojich rozprávok varovanie. Nastal čas objaviť ho! Conner je presvedčený, že sa do Krajiny príbehov už viac nevráti. Jedného dňa však odhalí tajomné posolstvo slávnych rozprávkarov a zrazu je všetko inak. S pomocou Matky husi a v sprievode svojej spolužiačky Bree sa vydáva na cestu po Európe, aby rozlúštil záhadu a zabránil hroznej katastrofe, ktorá hrozí Krajine príbeh... Viac

Autor

Chris Colfer

Chris Colfer

Chris Colfer je americký spisovateľ, herec, spevák a producent, držiteľ Zlatého glóbusu za rolu Kurta Hummela v seriáli Glee. Sám napísal, produkoval a hral vo filme Zasiahnutý bleskom. V roku 2011 ho časopis Time zaradil na zoznam 100 najvplyvnejších ľudí sveta. Vo svete kníh sa preslávil sériou Krajina príbehov. Všetky časti sa dlhodobo držali na vysokých priečkach predajnosti.

Zobraziť profil autora