Minecraft: Koniec


Catherynne M. Valenteová

Originálny príbeh zo sveta Minecraftu

Od nepamäti žijú fantómy konca Fin a Mo v tajomnej krajine Konca. Pozorovaní mocným posledným drakom objavujú prastaré ruiny. Ich domovom je loď, ktorá sa nehybne vznáša na okraji veľkomesta Telos, obývaného ďalšími fantómami - ich príbuzenstvom. Na svojej lodi majú všetko, čo potrebujú a myslia si, že poznajú každý detail svojho sveta. Zdanie však klame a Fin s Mo to pochopia, keď do ich krajiny vtrhnú votrelci z inej dimenzie.

Nazývajú sa ľuďmi a prichádzajú, aby kradli, plienili a skolili posledného draka. Fin a Mo sú odhodlaní brániť svoj domov. Keď sa však ľuďom ocitnú zoči-voči, zistia, že nie sú na boj pripravení tak ako si mysleli. Tak sa ocitnú uprostred vojny medzi ľuďmi a fantómami konca, v ktorej ide o samotné prežitie a budúcnosť ich sveta.

CATHERYNNE M. VALENTE je autorkou tuctov New York Times bestsellerov v žánri science fiction a fantasy, ako napríklad Space Opera, The Refrigerator Monologues a série Čarokraj (Fairyland). Získala, alebo bola nominovaná na každú jednu cenu vo svojom literárnom obore. Žije na ostrove na pobreží štátu Maine so svojím partnerom, dvomi synmi a niekoľkými ďalšími daremnými tvormi.

Viac
9,99 € Odporúčaná cena
V predaji

Informácie

Počet strán 224
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 4.9.2020
Formát 145x205 mm
Hmotnosť 0 kg
Jazyk slovenčina
Originálny názov Minecraft: The End
Pôvodný jazyk angličtina
Prekladateľ Slavomír Hrivnák
EAN 9788056618066
Vek od 9
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom