Ohnivé krídla 1 - Proroctvo o dráčikoch


Tui T. Sutherland

Prvý diel dračej ságy, ktorá dobyla svet!

Dračia sága Ohnivé krídla si získala milióny čitateľov po celom svete!

Dráčik Hliniak strávil celý život schovaný v jaskyniach pod horou. Vonku už roky zúri vojna medzi dračími kmeňmi a podľa proroctva ju má zastaviť päť vyvolených dráčikov. A Hliniak je jedným z nich. Aj jeho ukradli, ešte kým bol vo vajci, a vyliahol sa spolu s Tsunami, Hviezdoplavom, Slnečnicou a Slavenou v jaskyniach pod horou. Oni sú tí vyvolení, čo majú zachrániť dračí svet pred skazou.

Ale dráčikovia nie sú spokojní so svojím osudom, radi by sa pozreli von a zistili, aký je skutočný svet. Keď hrozí Slavene smrteľné nebezpečenstvo, rozhodnú sa uletieť. Život ich priateľky je totiž dôležitejší ako nejaké proroctvo. Vo vojnou zmietanom svete im hrozí nepredstaviteľné nebezpečenstvo a naplnenie proroctva sa vzďaľuje každým švihom dračích krídel.

Viac
0,00 € Odporúčaná cena
Nedostupné

Informácie

Počet strán 320
Dátum vydania 8.6.2018
Formát 140x205 mm
Hmotnosť 0,48 kg
Jazyk slovenčina
Originálny názov Wings of Fire: The Dragon Prophecy
Pôvodný jazyk angličtina
EAN 9788056604953
Vek od 10
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Recenzia médii

Life is full of Interest - Ohnivé krídla 1 - Proroctvo o dráčikoch, Katarína Sládečková


Ako milovníčka drakov som sa rozhodla, že si musím užiť knihu, ktorá momentálne vyšla, konkrétne Ohnivé krídla – Proroctvo o dráčikoch. Základné údaje Autor: Tui T. Sutherland Jazyk: slovenský Edícia: Ohnivé krídla Časť: 1 Počet strán: 320 Obsah Dráčik Hliniak strávil celý život schovaný v jaskyniach pod horou. Vonku už roky zúri vojna medzi dračími kmeňmi a podľa proroctv... Viac