Iluzionisti 1


Neil Patrick Harris

Z pera oceneného herca a bestsellerového autora Neila Patricka Harrisa vychádza prvá magická kniha z novej série s množstvom trikov schovaných v rukáve.

Keď sa dá malý pouličný kúzelník Carter na útek, ani mu na um nezíde, že si v ospalom mestečku v Novom Anglicku nájde piatich kamarátov, podobne zmýšľajúcich iluzionistov. No ako to už pri každom dobrom triku býva, veci sa zmenia v tom najnečakanejšom okamihu... Nenásytný B. B. Bosso a jeho podvodnícka skupina karnevalových zabávačov prídu ukradnúť všetko, na čo položia svoje lepkavé prsty.

Kúzelnícka banda sa za použitia kúziel a tímovej práce vydáva na pomoc mestečku Mineral Wells, aby ho uchránila pred Bossovými podlými pazúrmi. Šesť kúzelníckych outsiderov sa pustí na cestu za dobrodružstvom, objavovaním priateľstva a vlastnej sebaúcty.

Viac
0,00 € Odporúčaná cena
Nedostupné

Informácie

Počet strán 264
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 16.11.2018
Formát 145x210 mm
Hmotnosť 0,46 kg
Jazyk slovenčina
Číslo dielu 1
Originálny názov The Magic Misfits 1
Pôvodný jazyk angličtina
EAN 9788056607503
Vek od 9
Typ kniha
Väzba viazaná s papier. poťahom s lam. prebal

Recenzia médii

Jedna malá knihomoľka - Detská kniha kde sú aj priateľstvá..., Sarah Goboňová


Po tejto knihe som siahala hlavne preto, že ju napísal Neil Patrick Harris, ktorý hral v seriály How I Met Your Mother. Ja ako seriálový maniak ten seriál totálne žeriem (a samozrejme aj všetky ostatné klasiky ako Friends a Big Bang Theory :D). Taktiež som po tejto knihe pokukovala už keď vyšla v zahraničí. A sčasti preto lebo mám jednoducho veľmi rada detské knižky. Hneď na začiatku sa zoznamu... Viac

Autor

Neil Patrick Harris

Neil Patrick Harris

Neil Patrick Harris je uznávaný herec, producent, režisér, moderátor, spisovateľ, manžel a otec kúzelných dvojičiek. Od roku 2011 do roku 2014 zastával funkciu prezidenta Akadémie magických umení. Séria kníh Iluzionisti je jeho debutom v tvorbe pre deti.

Zobraziť profil autora