Tajomná lekáreň

Vo vzduchu cítiť mágiu


Anna Ruhe

Niektoré tajomstvá by mali ostať navždy utajené!

V starej vile to zvláštne vonia – mnohými vôňami súčasne. To si Luci všimne vo svojom novom domove ako prvé. Nedokáže však zistiť, odkiaľ tie neobyčajné pachy prichádzajú. Ani kľúč, ktorý nájde pod drevenou doskou v schodisku, nepasuje do žiadnej zámky. Existuje vo vile tajná izba? Luci sa pustí do pátrania spolu so svojím malým bratom Bennom a chlapcom od susedov Matsom. Keď sa im podarí preniknúť do skrytej časti vily, nemôžu uveriť vlastným očiam. Objavia regály plné záhadných flakónov s ligotavými a bublajúcimi voňavými tekutinami!

No vo fľaštičkách nedriemu iba príjemné prekvapenia, ale aj veľké nebezpečenstvá. Najmä jeden flakón by mal radšej navždy zostať zatvorený...

Viac
11,99 € Odporúčaná cena
Nedostupné

Informácie

Počet strán 256
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 21.8.2020
Formát 145x210 mm
Hmotnosť 0,483 kg
Jazyk slovenčina
Ilustrátor Claudia Carls
Číslo dielu 1
Originálny názov Die Duftapotheke
Pôvodný jazyk nemčina
EAN 9788056617878
Vek od 10
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Autor

Anna Ruhe

Anna Ruhe

Anna Ruhe sa narodila v Berlíne. Po pobyte v Anglicku študovala komunikačný dizajn a ilustráciu a niekoľko rokov pracovala ako grafická dizajnérka vo veľkých i malých grafických štúdiách. Napínavé príbehy sa v jej hlave rodili odjakživa, s písaním však začala až po narodení svojich dvoch detí. Dnes žije s rodinou v Berlíne.

Zobraziť profil autora