Ako si updatovať rodičov


Pete Johnson

Ak aj u vás doma platí digitálny detox, rodičov treba jednoznačne updatovať!

Čo robiť, keď sa ocitnete v časovej slučke?

Louisovi rodičia sa najnovšie rozhodli, že Louis a jeho brat Elliot trávia príliš veľa času „prilepení na obrazovkách“, a tak prišli s tým najhorším nápadom storočia: úplne im zakázať tablety, počítače či mobily!

Louis musí vymyslieť plán, ako tento „digitálny detox“ zastaviť, a to hneď! Dokáže mu pomôcť aspoň jeho najlepšia kamoška Maddy?

Zabávač Louis a jeho ťažko zvládnuteľní rodiča sú späť – a tentoraz ide o veľa!

Viac
8,99 € Odporúčaná cena
Nedostupné

Informácie

Počet strán 248
Dátum vydania 19.3.2021
Formát 130x194 mm
Hmotnosť 0,38 kg
Jazyk slovenčina
Ilustrátor Nikalas Catlow
Číslo dielu 4
Originálny názov How to Update Your Parents
Pôvodný jazyk angličtina
Prekladateľ Kristína Horková
EAN 9788056621387
Vek od 10
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Autor

Pete Johnson

Pete Johnson

Pete Johnson sa v roku 1965 vo Winchestri vo Veľkej Británii. Vyštudoval angličtinu na Birminghamskej univerzite. Okrem iného pôsobil aj ako učiteľ na strednej škole v Buckinghamshire, čo ho inšpirovalo k napísaniu jeho debutu Secrets from the School Underground. Knihy Peta Johnsona boli preložené do viac ako dvadsiatich dvoch jazykov. Získal niekoľko ocenení a v súčasnosti patrí medzi najpopulárnejších autorov detskej literatúry v Británii. V slovenskom jazyku vychádza jeho vtipná séria pre deti od desať rokov Louisovi rodičia. Za svoje knihy získal mnohé ocenenia, dlhé roky sa venuje podpore čitateľskej gramotnosti u detí a do svojich kníh vkladá aj náročné témy ako šikana. Ak sa chcete o Peteovi dozvedieť viac, navštívte jeho stránku www.petejohnsonauthor.com

Zobraziť profil autora