Sherlock Holmes vyšetruje: Štúdia v červenej


Stephanie Baudet, Arthur Conan Doyle

Prvý prípad Sherlocka Holmesa!

Prvý prípad Sherlocka Holmesa!

„Včera večer bolo v prázdnom londýnskom dome objavené telo, patriace pravdepodobne E. J. Drebberovi. Príčina smrti nejasná. Adresa uvedená v Clevelande, Ohio. Budeme vďační za akékoľvek informácie.“

Keď si polícia nevie dať rady so záhadnou vraždou, o pomoc s vyšetrovaním požiada najlepšieho amatérskeho detektíva. S doktorom Watsonom po boku sa Sherlock Holmes púšťa do odhaľovania cesty za pomstou, ktorej korene siahajú hlbšie, než sa zdá.

Vyriešiť tajomné záhady, nájsť ukradnuté poklady a brániť česť kráľovnej a krajiny – to všetko je pre svetoznámeho detektíva Sherlocka Holmesa a jeho verného spoločníka doktora Watsona každodennou prácou.

Pre deti upravila Stephanie Baudet.

Viac
8,99 € Odporúčaná cena
Nedostupné

Informácie

Počet strán 160
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 28.1.2022
Formát 130x200 mm
Hmotnosť 0,276 kg
Jazyk slovenčina
Číslo dielu 1
Prekladateľ Silvia Slaničková
EAN 9788056625897
Vek od 9
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Recenzia médii

Drominickacita.sk - Sherlock Holmes vyšetruje


Moje prvé stretnutie s postavou Sherlocka Holmesa bola v seriáli The Elementary, kde hlavného hrdinu stvárnil Jonny Lee Miller a asistovala mu Lucy Liu. V knižnej podobe máme Sherlocka doma tiež, ale kvôli tomu, že je v obrovskom formáte, som sa do neho zatiaľ nepustila. Preto ma veľmi potešilo, keď vyšla kniha Sherlock Holmes vyšetruje: Štúdia v červenej, ktorá je určená deťom. Doktor Watson s... Viac

Autor

Stephanie Baudet

Stephanie Baudet

Stephanie Baudet sa narodila v Anglicku, ale vyrastala v Austrálii a na Novom Zélande. Na svojom konte má viac ako 80 kníh pre deti. Vo vydavateľstve Fragment vychádzajú príbehy slávneho detektívka Sherlocka Holmesa v jej úprave. Miluje čítanie, hru na husle a spievanie.

Zobraziť profil autora