Enola Holmesová - Případ zlověstných kytic


Nancy Springerová

Mladší sestra Sherlocka Holmese ve třetím napínavém případu

Každý ví, že doktor Watson je pravou rukou Sherlocka Holmese, takže když se ztratí, je to šok. Dokonce ani sám Sherlock netuší, kde by mohl být.

Enola by tomu ráda přišla na kloub, stále se ale skrývá před svými bratry a zapojení do pátrání by pro ni bylo více než riskantní. Když se však dozví, že do domu Watsonových byla doručena poněkud podivná kytice, hodí obavy za hlavu. Je potřeba najít odesílatele – a to co nejrychleji. Jen ona totiž ví, že obsahuje květiny, které symbolizují smrt!

Viac
10,79 € Odporúčaná cena
V predaji

Informácie

Počet strán 152
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 25.8.2022
Formát 145x205 mm
Hmotnosť 0,311 kg
Jazyk čeština
Číslo dielu 3
EAN 9788025359310
Vek od 11
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Autor

Nancy Springerová

Nancy Springerová

Nancy Springer je americká autorka a venuje sa tvorbe v žánri fantasy, krimi a sci-fi. Medzi jej najobľúbenejšie knihy v detstve patrili dobrodružné a detektívne príbehy o Robinovi Hoodovi či Sherlockovi Holmesovi. Medzi jej najúspešnejšie tituly patrí séria o Enole Holmesovej, mladšej sestre slávneho Sherlocka. Tá bola adaptovaná aj do filmu z dielne spoločnosti Netflix. Za svoje diela bola Nancy nominovaná na prestížnu Hugo Award a získala ocenenia ako Edgar Award, Tiptree Award či Carolyn W. Field Award.

Zobraziť profil autora