Alchymistova šifra


Kevin Sands

Magie, akce, pasti, šifry... Neodolatelná kombinace pro všechny, kdo mají rádi záhady a dobrodružství!

"Nikomu neprozraď, co jsem ti dal."

Dokud Christopher Rowe neobdržel toto tajemné varování, učil se řešit složité šifry a hádanky, vyráběl účinné léky, lektvary a zbraně, a vůbec byl jako učedník u mistra Benedikta Blackthorna spokojený – snad až na jeden či dva výbuchy.

Pak však začne londýnské lékárníky pronásledovat záhadný kult. Začnou umírat lidé a nebezpečí se čím dál tím více přibližuje k jejich obchodu. Christopher bude muset využít všechno, co se zatím naučil, aby přišel celé věci na kloub a řádění zla zastavil. Odhalí klíč k děsivému tajemství, které by mohlo obrátit svět vzhůru nohama?

Viac
13,99 € Odporúčaná cena
V predaji

Informácie

Počet strán 280
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 11.8.2022
Formát 151x214 mm
Hmotnosť 0,498 kg
Jazyk čeština
Číslo dielu 1
Prekladateľ Zdík Dušek
EAN 9788025358979
Vek od 10
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Autor

Kevin Sands

Kevin Sands

Kevin Sands študoval teoretickú fyziku, pracoval ako vedecký pracovník, obchodný poradca, učiteľ a profesionálny hráč pokru. Za svoje knihy získal množstvo prestížnych ocenení, medzi inými aj Red Cedar Award, Arthur Ellis Award či Dudley Teen Book Award. Medzi jeho najúspešnejšie tituly patrí séria Alchymistova šifra, ktorá vychádza aj v slovenskom jazyku. Kevin píše a žije v kanadskom Ontariu. Viac o ňom a jeho knihách sa môžete dozvedieť na jeho webe www.kevinsandsbooks.com

Zobraziť profil autora