Eragon - ilustrované vydanie


Christopher Paolini

Prekrásne ilustrované vydanie k 20. výročiu fenomenálnej fantasy, ktorá pobláznila svet!

Vráťte sa do sveta Eragona v tomto úžasnom ilustrovanom vydaní! Oslávte 20. výročie celosvetového fantasy bestsellera z pera pätnásťročného Christophera Paoliniho, z ktorého sa v rámci série predalo už viac ako 40 miliónov výtlačkov.

Jeden chlapec, jeden drak, jeden čarovný svet plný dobrodružstiev.

Chudobný pätnásťročný farmársky chlapec Eragon nájde v Dračích horách modrý kameň, z ktorého sa vyliahne dračie mláďa Zafira. Spolu sa vydajú na nebezpečnú cestu Kráľovstvom ovládaným tyranom, ktorého zlo nepozná hraníc. Dokáže Eragon naplniť svoj osud a prevziať bremeno legendárnych Dračích jazdcov? Osud krajiny možno leží práve v jeho rukách...

Prvá časť série Odkaz Dračích jazdcov.

Viac
39,90 € Odporúčaná cena
V predaji

Informácie

Počet strán 368
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 10.11.2023
Formát 230x280 mm
Hmotnosť 1,61 kg
Jazyk slovenčina
Ilustrátor Christopher Paolini
Prekladateľ Zdenka Buntová
EAN 9788056636930
Vek od 11
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Autor

Christopher Paolini

Christopher Paolini

Trvalá láska k príbehom a vedeckofantastickej literatúre inšpirovala Christophera Paoliniho, aby napísal román Eragon, prvý diel zo série Odkazu Dračích jazdcov, z ktorej sa stala medzinárodná senzácia. Do písania sa pustil, keď mal päťnásť rokov, po ukončení domáceho vyučovania, a už v devätnástich rokoch dobyl rebríček najpredávanejších autorov denníka New York Times. Christopher žije v Montane, ktorej nespútaná príroda podnietila jeho predstavy o románovej Alagaezii.

Zobraziť profil autora