Arkádia


Arkádia 3 – Pád

Arkádia 3 – Pád

Rosa s Alessandrom už nechcú skrývať svoje city a to má za následok, že proti sebe poštvú celé klany arkádskych dynastií. Bývalý capo dei capi sa po mnohoročnej väzbe vracia na slobodu a chystá sa znovu nastoliť krutý prastarý poriadok. Pátranie mladej dvojice však postupne prináša ovocie, a tak vychádza najavo pravda! Napínavý príbeh z prostredia sicílskej mafie je opäť popretkávaný tajomstvami, mytológiou, napätím, zločinmi i láskou..

Čítať viac
Arkádia 2 – V plameňoch

Arkádia 2 – V plameňoch

Alcantarovci a Carnevareovci - dve znepriatelené rodiny, dva mafiánske klany bojujúce proti sebe po celé generácie... Rosa Alcantarová sa cez noc stáva hlavou klanu. Jej postoje, rovnako ako vzťah k Alessandrovi Carnevaremu, kápovi znepriatelenej mafiánskej rodiny, vyvolávajú značnú nevôľu u vlastných príbuzných aj v radoch Cosa Nostry. Neprestáva hľadať informácie o arkádskych dynastiách, čím viac sa však dozvedá, tým viac ďalších znepokojujúcich otázok sa pred ňou vynára.

Čítať viac
Arkádia 1 – Precitnutie

Arkádia 1 – Precitnutie

Alcantarovci a Carnevareovci - dve znepriatelené rodiny, dva mafiánske klany bojujúce proti sebe po celé generácie. Rosa Alcantarová prilieta z New Yorku na Sicíliu k svojej talianskej rodine, aby tam začala nový život. V lietadle sa zoznamuje s Alessandrom Carnevarem, ktorý má podobný osud. Jeho chladný pôvab a živočíšnosť Rosu fascinujú a zároveň znepokojujú. Rosa sa učí akceptovať nové pravidlá hry, nemilosrdné zákony sicílskej mafie...

Čítať viac