Časodejovia 1 - Kľúč k času


Natalja Ščerba

Eflara je miesto, kde žijú tajomní čarodejníci, ktorí vďaka silnej mágii môžu ovplyvňovať plynutie času. Dobrodružstvá Vasilisy, ktorá donedávne netušila, kto je jej otec, naberajú veľmi rýchly spád. Kým vlastne je?

Vasilisa bývala až donedávna so svojou babičkou a nemala ani potuchy o tom, že jej otec je mocný mág krajiny Eflara. Miesta, kde žijú tajomní čarodejníci, ktorí vďaka silnej mágii môžu ovplyvňovať plynutie času. Keď sa potom sama ocitne v krajine časodejov a víl, netuší, aké nebezpečenstvo tam na ňu čaká. Nikto nevie, prečo sa tam zrazu objavila, ani kým v skutočnosti je. Je to nešika, ktorá nepozná svoj pôvod, alebo špiónka, ktorú poslal jej otec, aby mu pomohla získať trón? Alebo je dokonca mocná časodejka, ktorá vie ovládať čas a môže zachrániť Zem a Eflaru pred nebezpečenstvom, čo sa na ne rúti?

Viac
15,99 € Odporúčaná cena
V predaji

Informácie

Počet strán 336
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 21.11.2016
Formát 152x228 mm
Hmotnosť 0,635 kg
Jazyk slovenčina
Číslo dielu 1
Originálny názov Časodeji - Časovoj kľuč
Pôvodný jazyk ruština
EAN 9788056402191
Vek od 11
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Autor

Natalja Ščerba

Natalja Ščerba

Natalja Ščerba pochádza z Bieloruska, žije na Ukrajine a svoje romány píše v ruskom jazyku. Vo svojich dielach pracuje so slovanskou kultúrou a mytológiou. Zameriava sa na fantastiku pre mladých čitateľov. K jej najobľúbenejším dielam patrí séria Časodejovia, za ktorú získala mnohé ocenenia.

Zobraziť profil autora