Ostrov na konci všeho


Kiran Millwood Hargrave

Dojemný příběh o statečnosti a ztrátě od autorky Dívky z inkoustu a hvězd

Ami žije se svojí nemocnou matkou na ostrově, který je omýván mořem stejně modrým jako blankytná obloha. Miluje to tu a nikdy by ji nenapadlo, že bude muset tento ráj opustit. Příchod krutého generála Zamory ale vše změní. Z jeho rozhodnutí je na ostrově zřízena kolonie pro nemocné leprou a všichni zdraví lidé musí odjet pryč.

Ami je převezena do sirotčince na jiný ostrov, nemyslí ale na nic jiného, než jak se dostat zpět. Dokáže s pomocí dívky s medovýma očima a motýlím jménem najít cestu domů, k ostrovu na konci všeho?

Viac
10,79 € Odporúčaná cena
V predaji

Informácie

Počet strán 248
Dátum vydania 22.11.2018
Formát 135x198 mm
Hmotnosť 0,267 kg
Jazyk čeština
Originálny názov The Island at the End of Everything
Pôvodný jazyk angličtina
Prekladateľ Kryštof Herold
EAN 9788025339367
Vek od 13
Typ kniha
Väzba brožovaná šitá s chlopňami

Autor

Kiran Millwood Hargrave

Kiran Millwood Hargrave

Kiran Millwood Hargrave sa narodila v Surrey. Keď bola malé dievčatko chcela byť mačkou, majiteľkou mačky alebo prvou ženou na Marse. Splnilo sa jej len jedno prianie. V dospelosti však zistila, že vďaka knihám a písaniu sa môže stať kýmkoľvek chce. Počas štúdia na vysokej škole sa začala venovať písaniu poézie. Vyšli jej tri zbierky. Jej prozaickým debutom bola kniha Dievča z atramentu a hviezd, za ktorú získala aj ocenenia ako Waterstones Children’s Book Prize a British Book Awards Children’s Book of the Year. Kiran žije v Oxforde s manželom a mačkou Lunou. Viac sa môžete dozvedieť na jej webe www.kiranmillwoodhargrave.co.uk

Zobraziť profil autora