Škrečkosaurus rex a jeho porážka


Tom O´Donnell

Kto je taký slabý, že ho skolí ranou kladivom obyčajný krt? Alebo je za tým všetkým neodbytný duch Strednej školy Horaca Hotwatera?

Sam Gibbs a jeho super silný malý priateľ Škrečkosaurus rex sa stretávajú s čudnými predmetmi, napríklad s letiacim športovým dresom alebo rútiacou sa motokárou. Sam neverí na duchov, ale musí pripustiť, že je to čoraz čudnejšie... a nebezpečnejšie. Môže za tým byť nejaké bizarné zmutované zviera? V jeho škole sa to totiž stáva nejako často.

A pozor aj na srstnaté kačky, šmykľavú kyslú smotanu na pečené zemiaky či maskovaných nindža. O tom všetkom sa dočítate v najlepšom príbehu o najúžasnejšom triednom zvieratku na svete.

Viac
11,99 € Odporúčaná cena
V predaji

Informácie

Žáner humor pre deti
Počet strán 304
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 11.9.2020
Formát 140x210 mm
Hmotnosť 0,474 kg
Jazyk slovenčina
Číslo dielu 3
Originálny názov Hamstersaurus rex gets crushed
Pôvodný jazyk angličtina
Prekladateľ Miriam Ghaniová
EAN 9788056618080
Vek od 8
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Autor

Tom O´Donnell

Tom O´Donnell

Tom O’Donnel je novinár a spisovateľ. Písal pre magazíny New Yorker či McSweeney’s a autorsky sa podieľal na televíznych programoch TripTank a Billy on the Street. Žije so svojou manželkou v Brooklyne v New Yorku. Ako spisovateľ je známy aj vďaka zábavnej detskej knihe Škrečkosaurus rex a jeho porážka. Viac sa o ňom dočítate na www.tomisokay.com

Zobraziť profil autora