Zvierací záchranári – Hniezdo pre sovičky


Sue Mongredien

Krásny príbeh o ľuďoch s dobrým srdcom, ktorí pomáhajú zachraňovať zvieratká.

Krásny príbeh o ľuďoch s dobrým srdcom, ktorí pomáhajú zachraňovať zvieratká.

Zbúranie starej stodoly pripravilo o strechu nad hlavou štyri malé sovičky. Keď ich Janko nájde, sú hladné a premrznuté. Po ich rodičoch nie je ani chýru, ani slychu. Jankova maminka preto zavolá na záchrannú stanicu, kde im poradia, ako sa majú o ne zatiaľ postarať.

Sovičky sú z toho najhoršieho vonku, ale podarí sa pre ne nájsť náhradnú rodinu? Nebude to ľahké. Janko sa ale rozhodne, že záchranárom v hľadaní pomôže...Potrebujete sa zdokonaliť v pravopise? Nijaký problém! Vďaka tejto učebnici sa s ypsilonom skamarátite. Precvičte si písanie i/y vo vybraných i cudzích slovách či v skloňovaní prídavných mien. Táto učebnica nie je určená iba žiakom základných škôl.

Viac
5,99 € Odporúčaná cena
Nedostupné

Ďalšie tituly z rady "Zvierací záchranári"

Informácie

Počet strán 120
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 29.1.2021
Formát 129x193 mm
Hmotnosť 0,246 kg
Jazyk slovenčina
Číslo dielu 6
Originálny názov RSPCA Animal Corner - Little Owl needs a Home
Pôvodný jazyk angličtina
EAN 9788056620700
Vek od 7
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Autor

Sue Mongredien

Sue Mongredien

Sue Mongredien vyrastala v Nottinghame, dnes žije s rodinou v meste Bath. Jej tri deti sú pre ňu studnicou nápadov na nové knižky. Od detstva milovala čítanie aj písanie. Jej najobľúbenejšími autorkami a autormi boli Enid Blyton, Noel Streatfeild či Roald Dahl. Na svojom spisovateľskom konte má viac ako 100 kníh a nekončí. V slovenskom jazyku pod značkou Fragment vychádzajú jej knihy pre deti v sérii Zvierací záchranári. Jej prácu môžete sledovať aj na jej webe www.suemongredien.co.uk

Zobraziť profil autora