Percy Jackson 1 – Zlodej blesku


Rick Riordan

Začiatok brilantnej série vychádzajúcej z gréckej mytológie.

CHLAPEC - POLOBOH - HRDINA

Volám sa Percy Jackson. Až doteraz som si myslel, že som obyčajný chalan, ktorého v najhoršom prípade čaká vyhodenie zo školy…

Zistil som však, že môj otec je jeden z hlavných bohov na Olympe, moja učiteľka sa premenila na krvilačnú príšeru a môj najlepší kamarát Grover je satyr! Odrazu na mňa číhajú kadejaké monštrá zo starých gréckych povestí a vládca bohov Zeus ma podozrieva, že som mu ukradol blesk - jeho najmocnejšiu zbraň. Aby som zachránil seba a celé ľudstvo, musím dokázať svoju nevinu a nájsť pravého zlodeja aj ukradnutý blesk. Pomôžeš mi?

Bude to však nebezpečné, tak sa potom nesťažuj, že som ťa nevaroval!

Prvá časť svetovo úspešnej fantasy série

Viac
14,99 € Odporúčaná cena
Nedostupné

Informácie

Počet strán 408
Dátum vydania 11.9.2009
Formát 145x210 mm
Hmotnosť 0,63 kg
Jazyk slovenčina
Číslo dielu 1
EAN 9788080893200
Vek od 13
Typ kniha
Väzba viazaná s papierovým poťahom bez laminác

Autor

Rick Riordan

Rick Riordan

Rick Riordan pred kariérou spisovateľa pracoval ako učiteľ anglického jazyka a histórie na stredných školách. Ako spisovateľ debutoval sériou mysterióznych príbehov pre dospelých, získal za ne významné ocenenia Edgar Award, Anthony Award a Shamus Award. Detské a mládežnícke príbehy začal vymýšľať vďaka svojim deťom. Dnes patrí medzi najpredávanejších autorov kníh pre deti a mládež, ktoré sa predávajú v miliónových nákladoch a boli preložené do takmer 40 jazykov. Vo vydavateľstve Fragmet vychádzajú jeho série Magnus Chase, Apolónov pád či Percy Jackson.

Zobraziť profil autora