Brontík 1 - Kamarát z praveku


Thomas Brezina

Takého domáceho maznáčika nemá nikto!

1. časť veľkých dobrodružstiev malého dinosaura

Takého domáceho maznáčika nemá nikto!

Keď sa dvojčatá Tina a Tobi vyberú so svojím strýkom Norbertom na lyžovačku, nemajú ani najmenšej potuchy, že v horách nájdu jaskyňu a v nej... zamrznuté dinosaurie mláďa. A už vôbec by im nenapadlo, že keď ho odnesú do hotela, rozmrzne a prebudí sa k životu.

Brontík čoskoro porozumie ľudskej reči, a tak sa pre Tinu a Tobiho začne najlepšie dobrodružstvo všetkých čias. Dvojčatám je jasné, že s takýmto domácim miláčikom sa už nikdy nebudú nudiť!

Viac
7,99 € Odporúčaná cena
V predaji

Ďalšie tituly z rady "Brontík"

Informácie

Počet strán 80
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 13.4.2018
Formát 165x240 mm
Hmotnosť 0,39 kg
Jazyk slovenčina
Ilustrátor Pablo Tambuscio
Číslo dielu 1
Rady Brontík
Originálny názov Bronti 1 - Ein Saurier als Haustier
Pôvodný jazyk nemčina
EAN 9788056604007
Vek od 6
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Recenzia médii

sufloviny.sk - Brontík I., Peter Šufliarsky


Počas výletu na horách nájdu v jaskyni súrodenci Tina, Toby a ich strýko Norbert zamrznuté dinosaurie mláďa. Zoberú ho domov, avšak nezbedný jašter sa preberie k životu, čím spustí lavínu drobných katastrof. V snahe uviesť pravekého tvora do súčastnosti a porozumieť mu, rozhodne sa strýko Norbert vyskúšať vynález, schopný prekladať akúkoľvek zvieraciu reč. K slovu sa tak konečne dostane i Brontík ... Viac

Autor

Thomas Brezina

Thomas Brezina

Knihy Thomasa Brezinu už boli preložené do viac ako 35 jazykov. V Číne ho volajú majster dobrodružstiev. Dokáže písať tak, že čitatelia sa úplne pohrúžia do jeho príbehov a z hlavných hrdinov sa stanú ich dobrí priatelia, s ktorými sa radi stretávajú stále znova a znova. Od roku 1996 je rakúskym vyslancom UNICEF-u, zasadzuje sa za práva detí a podporuje vzdelávacie projekty na celom svete. V rokoch 2006 a 2007 bol v Rakúsku zvolený za spisovateľa roka.

Zobraziť profil autora