Alea, dievča mora 1 – Volanie z hlbín


Tanya Stewnerová

Prvá časť bestsellerového príbehu o veľkých dobrodružstvách, výnimočných priateľstvách a tajomstvách ukrytých v hlbinách mora!

Prvá časť bestsellerového príbehu o veľkých dobrodružstvách, výnimočných priateľstvách a tajomstvách ukrytých v hlbinách mora!

Alea odjakživa miluje vodu. No zároveň má pred ňou veľký rešpekt. Trpí totiž vzácnou chorobou a kontakt s ľadovou vodou by jej mohol spôsobiť smrť. Aspoň tak to vraj povedala jej adoptívnej matke žena, ktorá ju nechala ako malé dievčatko na pláži a potom navždy zmizla.

Jedného dňa Aleina pestúnka vážne ochorie a dievča začne pátrať po svojej biologickej matke. V prístave sa zoznámi s partiou detí, ktoré si hovoria Alfa cru. Aj keď vie, že riskuje život, prijme ich pozvanie na starú jachtu a vypláva s nimi na more. Potom však príde búrka a ľadová vlna zmetie Aleu pod hladinu. Odrazu je všetko inak...

Viac
13,99 € Odporúčaná cena
V predaji

Informácie

Počet strán 280
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 24.6.2022
Formát 145x205 mm
Hmotnosť 0,481 kg
Jazyk slovenčina
Číslo dielu 1
Prekladateľ Ema Liptáková
EAN 9788056628225
Vek od 10
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Autor

Tanya Stewnerová

Tanya Stewnerová

Tanya Stewnerová sa narodila v nemeckom Wuppertale a s písaním príbehov začala už vo svojich desiatich rokoch. Po maturite študovala najprv prekladateľstvo, nakoniec sa však rozhodla pre štúdium anglistiky, germanistiky a literárnych vied. Niekoľko rokov žila v Londýne, kde absolvovala aj prax vo vydavateľstve a popri tom začala pracovať na svojom prvom románe. Je autorkou série pre deti Lili Vetroplaška a fantasy série Alea, dievča mora . V súčasnej dobe sa Tanya venuje písaniu nielen detských kníh, ale aj románov pre mládež a pre dospelých.

Zobraziť profil autora