Alea, dievča mora 5 – Posolstvo dažďa


Tanya Stewnerová

Dobrodružstvá, výnimočné priateľstvá a tajomstvá ukryté v hlbinách mora! Piata časť veľkolepého príbehu o Alei, dievčati mora.

Dobrodružstvá, výnimočné priateľstvá a tajomstvá ukryté v hlbinách mora!

Alea konečne pozná pravdu – jej matka Nelani žije. Zároveň dúfa, že by od nej mohla získať dôležité informácie o morských ľuďoch a najmä o svojej sestre – dvojčati – Anthei. Posádka Alfa cru teda robí všetko preto, aby sa s ňou stretla čo najskôr. Plavbu im však stále komplikuje doktor Orion a jeho poskokovia. Naďalej ich trápia mnohé nevyriešené otázky, napríklad na koho strane je princ vodných panien Cassaras a aké tajomstvá skrýva? A pomôžu im ostatné morské deti zachraňovať oceány?

Piata časť veľkolepého príbehu o Alei, dievčati mora.

Viac
15,99 € Odporúčaná cena
V predaji

Informácie

Žáner dobrodružstvo
Počet strán 448
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 24.6.2022
Formát 145x205 mm
Hmotnosť 0,615 kg
Jazyk slovenčina
Číslo dielu 5
Prekladateľ Zora Sadloňová
EAN 9788056628256
Vek od 10
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Autor

Tanya Stewnerová

Tanya Stewnerová

Tanya Stewnerová sa narodila v nemeckom Wuppertale a s písaním príbehov začala už vo svojich desiatich rokoch. Po maturite študovala najprv prekladateľstvo, nakoniec sa však rozhodla pre štúdium anglistiky, germanistiky a literárnych vied. Niekoľko rokov žila v Londýne, kde absolvovala aj prax vo vydavateľstve a popri tom začala pracovať na svojom prvom románe. Je autorkou série pre deti Lili Vetroplaška a fantasy série Alea, dievča mora . V súčasnej dobe sa Tanya venuje písaniu nielen detských kníh, ale aj románov pre mládež a pre dospelých.

Zobraziť profil autora