Apolónov pád 1 – Utajené orákulum


Rick Riordan

Ako najlepšie potrestať boha? Tým, že z neho urobíte smrteľníka! Vitajte späť v svete Percyho Jacksona!

Ako najlepšie potrestať boha?

Tým, že z neho urobíte smrteľníka!

Presne tak dopadol Apolón, patrón svetla, slnka, liečiteľstva, umenia, lukostreľby, poézie, tanca a tiež proroctva. LUP! – a z viac ako štyri a pol tisíc rokov starého boha je šestnásťročný chlapec. Namiesto luxusu a nádhery na hore Olymp sa váľa v smradľavom newyorskom kontajneri. Bez božských schopností sa v obyčajnom svete ťažko prežíva, zvlášť keď je veľa tých, ktorí by sa ho radi zbavili úplne.

Ak chce z tejto kaše vyviaznuť so zdravou kožou a dostať sa späť medzi bohov, musí presvedčiť Dia a získať jeho stratenú priazeň.

Existuje len jediné miesto, kde môže hľadať pomoc: základňa moderných polobohov známa ako Tábor polokrvných!

Viac
14,99 € Odporúčaná cena
V predaji

Informácie

Počet strán 360
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 22.7.2022
Formát 145x205 mm
Hmotnosť 0,597 kg
Jazyk slovenčina
Ilustrátor Max Meinzold
Číslo dielu 1
Prekladateľ Zora Sadloňová
EAN 9788056628645
Vek od 11
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom a prebalom

Autor

Rick Riordan

Rick Riordan

Rick Riordan pred kariérou spisovateľa pracoval ako učiteľ anglického jazyka a histórie na stredných školách. Ako spisovateľ debutoval sériou mysterióznych príbehov pre dospelých, získal za ne významné ocenenia Edgar Award, Anthony Award a Shamus Award. Detské a mládežnícke príbehy začal vymýšľať vďaka svojim deťom. Dnes patrí medzi najpredávanejších autorov kníh pre deti a mládež, ktoré sa predávajú v miliónových nákladoch a boli preložené do takmer 40 jazykov. Vo vydavateľstve Fragmet vychádzajú jeho série Magnus Chase, Apolónov pád či Percy Jackson.

Zobraziť profil autora