Enola Holmesová - Případ pohřešovaného markýze


Nancy Springerová

První díl detektivní série, podle kterého vznikl původní film Netflixu

Když Enola Holmesová, mladší sestra Sherlocka a Mycrofta Holmesových, zjistí, že její matka zmizela, vydá se ji do Londýna hledat. Rozhodně ale není připravená na to, co ji tam čeká. Zaplete se do únosu mladého markýze, prchá před ničemnými vrahy a snaží se vyhýbat svým prohnaným starším bratrům – a přitom dává dohromady stopy, které by jí pomohly rozluštit matčino záhadné zmizení. Zvládne se v tom zmatku Enola zorientovat a najde svoji matku?

Enola je odhodlaná, schopná, inteligentní… je ztělesněním skutečnosti, že pokud svoji mysl správně nastavíte, dokážete cokoliv.

– Millie Bobby Brown, hvězda seriálu Stranger Things

Viac
10,79 € Odporúčaná cena
V predaji

Informácie

Počet strán 176
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 23.2.2023
Formát 145x205 mm
Hmotnosť 0,357 kg
Jazyk čeština
EAN 9788025362242
Vek od 11
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Autor

Nancy Springerová

Nancy Springerová

Nancy Springer je americká autorka a venuje sa tvorbe v žánri fantasy, krimi a sci-fi. Medzi jej najobľúbenejšie knihy v detstve patrili dobrodružné a detektívne príbehy o Robinovi Hoodovi či Sherlockovi Holmesovi. Medzi jej najúspešnejšie tituly patrí séria o Enole Holmesovej, mladšej sestre slávneho Sherlocka. Tá bola adaptovaná aj do filmu z dielne spoločnosti Netflix. Za svoje diela bola Nancy nominovaná na prestížnu Hugo Award a získala ocenenia ako Edgar Award, Tiptree Award či Carolyn W. Field Award.

Zobraziť profil autora