Dobrodružstvá kapitána Bombarďáka


Dav Pilkey

Zoznámte sa s kapitánom Bombarďákom! Jeho identita je TAKÁ utajená, že ani ON SÁM nevie, kto vlastne je!

George a Harold vytvorili toho najúžasnejšieho hrdinu v histórii svojej základky – a teraz sa ho chystajú priviesť k životu! Zoznámte sa s kapitánom Bombarďákom! Jeho identita je TAKÁ utajená, že ani ON SÁM nevie, kto vlastne je!

George a Harold sú najlepší priatelia. Sú to veľmi milí, dobrí a rozkošní chlapci, len… No… Občas nad nimi zvíťazí ich „bláznivá stránka“, ktorá sa prejavuje vymýšľaním rôznych vtipov a žartíkov. Najradšej zo všetkého však tvoria svoje vlastné komiksy. A ich najobľúbenejším hrdinom nie je nikto iný ako kapitán Bombarďák!

Keď to jedného dňa prestrelia a pán Krupp, riaditeľ základky, kam chlapci chodia, im pohrozí veľkými problémami, ich jedinou nádejou je priviesť svojho superhrdinu k životu!

Prostredníctvom tejto priam poburujúco vtipnej, napínavej a ľahko čitateľnej knihy prináša uznávaný autor, ilustrátor a držiteľ Caldecottovej medaily Dav Pilkey mladým čitateľom dobrodružstvo, aké ešte nezažili! V knihe Dobrodružstvá kapitána Bombarďáka nájdete veselé obrázky na KAŽDEJ strane, a preto predstavuje ideálnu voľbu pre čitateľov-začiatočníkov. Dokonca aj tí najväčší odporcovia čítania si s kapitánom Bombarďákom užijú kopu smiechu.

Váľanie po zemi zaručené!

Viac
9,99 € Odporúčaná cena
V predaji

Ďalšie tituly z rady "Kapitán Bombarďák"

Informácie

Počet strán 128
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 18.8.2023
Formát 130x190 mm
Hmotnosť 0,291 kg
Jazyk slovenčina
Číslo dielu 1
Prekladateľ Kristína Horková
EAN 9788056635322
Vek od 7
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Autor

Dav Pilkey

Dav Pilkey

Dav Pikey sa narodil v Clevelande. Ako dieťa trpel dyslexiou, ADHD a mal problémy so správaním. Počas vyučovania zvykol neustále vyrušovať, a tak ho učitelia takmer každý deň posielali za dvere. Dav našťastie miloval kreslenie a vymýšľanie príbehov. Svoj čas na školskej chodbe trávil tvorbou svojich vlastných komiksov. Ako autor sa prvýkrát presadil, keď svoj román World War Won prihlásil do študentkej autorskej súťaže a s prehľadom zvíťazil vo svojej vekovej kategórii. Medzi jeho najznámejšie diela patrí séria kníh Kapitán Bombarďák, ktorá vychádza aj v slovenskom jazyku. Dav si knihy aj sám ilustruje.

Zobraziť profil autora