Apolónov pád 4 - Tyranova hrobka


Rick Riordan

Apolón má pred sebou ďalšiu ťažkú skúšku! Dokáže zabrániť blížiacej sa katastrofe?

Bývalý olympský boh Apolón, zakliaty v tele pubertálneho smrteľníka Lestera Papadopoulosa, má pred sebou ďalšiu ťažkú skúšku!

Na tábor rímskych polobohov v sanfranciskom zálive sa chystajú zaútočiť všetkého schopní rímski imperátori. Majú armádu obrov, netvorov a príšer, a vďaka svojim ničivým zbraniam môžu tábor Jupiter vymazať zo zemského povrchu. Navyše si našli mocného spojenca – ani živého, ani mŕtveho, no o to nebezpečnejšieho.

Dokáže Apolón spolu so svojimi priateľmi zabrániť blížiacej sa katastrofe? Pripočíta mu najvyšší vládca nebies Zeus jeho statočné skutky k dobru? Odpustí mu konečne jeho zlyhanie a vráti mu jeho božskú existenciu, alebo ho nechá naďalej trpieť?

Viac
14,49 € Odporúčaná cena
V predaji

Informácie

Počet strán 424
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 24.7.2020
Formát 145x210 mm
Hmotnosť 0,69 kg
Jazyk slovenčina
Číslo dielu 4
Originálny názov The Trials of Apollo 4
Pôvodný jazyk angličtina
EAN 9788056616673
Vek od 11
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom a prebalom

Autor

Rick Riordan

Rick Riordan

Rick Riordan pred kariérou spisovateľa pracoval ako učiteľ anglického jazyka a histórie na stredných školách. Ako spisovateľ debutoval sériou mysterióznych príbehov pre dospelých, získal za ne významné ocenenia Edgar Award, Anthony Award a Shamus Award. Detské a mládežnícke príbehy začal vymýšľať vďaka svojim deťom. Dnes patrí medzi najpredávanejších autorov kníh pre deti a mládež, ktoré sa predávajú v miliónových nákladoch a boli preložené do takmer 40 jazykov. Vo vydavateľstve Fragmet vychádzajú jeho série Magnus Chase, Apolónov pád či Percy Jackson.

Zobraziť profil autora