Apolónov pád 2 - Temné proroctvo


Rick Riordan

Apolónovo utrpenie sa nekončí! Cesta za ďalším Orákulom vedie na Stredozápad.

Apolónovo utrpenie sa nekončí!

Všemocný boh slnka, svetla, liečiteľstva, umenia, lukostreľby, poézie, tanca a proroctiev naďalej trčí v koži smrteľníka Lestera Papadopoulosa. Z jeho nadprirodzených schopností mu nezostala ani jediná a telo nemotorného tínedžera, v ktorom sa ocitol, je len na zlosť. Diove odpustenie a svoje miesto na Olympe však získa späť, iba ak nájde staroveké zdroje proroctiev a oslobodí ich.

Našťastie na to nie je sám – po boku má starého známeho Lea Valdéza, jeho draka Festusa a bývalú nymfu Kalypsó. Cesta za ďalším Orákulom vedie na Stredozápad. Tam Lester objaví veci, o ktorých ako Apolón nemal ani potuchy!

Viac
15,49 € Odporúčaná cena
V predaji

Informácie

Počet strán 400
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 5.8.2022
Formát 145x205 mm
Hmotnosť 0,579 kg
Jazyk slovenčina
Ilustrátor Kolektiv
Číslo dielu 2
Prekladateľ Zora Sadloňová
EAN 9788056628652
Vek od 11
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom a prebalom

Autor

Rick Riordan

Rick Riordan

Rick Riordan pred kariérou spisovateľa pracoval ako učiteľ anglického jazyka a histórie na stredných školách. Ako spisovateľ debutoval sériou mysterióznych príbehov pre dospelých, získal za ne významné ocenenia Edgar Award, Anthony Award a Shamus Award. Detské a mládežnícke príbehy začal vymýšľať vďaka svojim deťom. Dnes patrí medzi najpredávanejších autorov kníh pre deti a mládež, ktoré sa predávajú v miliónových nákladoch a boli preložené do takmer 40 jazykov. Vo vydavateľstve Fragmet vychádzajú jeho série Magnus Chase, Apolónov pád či Percy Jackson.

Zobraziť profil autora